Bjorn ontdekt de opblaaspop ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Bjorn ontdekt de opblaaspop

Ze is niet blond

Rond kwart voor zeven loopt Bjorn de vide op. Meteen valt hem op dat er iets onder zijn dekbed ligt. Hij tilt het dekbed ietwat voorzichtig op niet wetende wat hij er onder aan zal treffen. Zodra Bjorn ziet dat het een opblaaspop is lijkt hij niet echt onder de indruk. Hij kan er wel om lachen, maar wil er niks mee. Ook valt hem meteen op dat ze niet blond is. Hij vraagt of Rob haar wil en zet de pop op zijn bed, maar Rob wil haar niet. Ook valt hem op dat de pop de jurk van Colinda aan heeft. Bjorn gooit hem vervolgens naar Mark die ook op bed was gaan liggen. Mark trekt het jurkje omhoog en laat het een en ander aan de andere heren zien. Bjorn bekijkt de pop uiteindelijk toch nog maar even wat beter. Bjorn denkt dat de meiden (Naomi en Gabriëlle) dit hebben gedaan, niet wetende dat Bas (en Mark) er achter zit(ten). Bjorn neemt de pop mee naar beneden en vraagt of Benjamin haar wil. Benjamin kan er hard om lachen maar hoeft de pop niet. Bjorn neemt de pop mee de slaapkamer in waar Nicole en Ivan op bed liggen. Hij zet de pop bij hun op bed en Nicole moet er meteen om lachen. Ze maakt Ivan voorzichtig wakker zodat die het ook ziet. 

Er worden grappen gemaakt dat de pop via onder opgeblazen moet worden en al snel is het niet interessant meer. Ivan vraagt of ze hem daarvoor wakker maakten. ''Sorry'' zegt Nicole. Ivan grapt even later dat hij een echte wil en doet vervolgens wat rare bewegingen met Nicole in bed. Nicole roept dat hij dat niet moet doen omdat dat niet netjes is en er niet netjes uit ziet. Maar wat is er nou precies met de opblaaspop gebeurd? Bjorn heeft de pop uiteindelijk in het bed van Bas gelegd en daar achter gelaten. Nog niet wetende dat Bas degene is die de pop geregeld heeft. Naomi komt er niet veel later ook achter dat Bjorn de pop ontdekt heeft. Ze vraagt Gabriëlle hoe Bjorn er op gereageerd heeft, maar beide dames weten het niet. Ze waren beiden op dat moment niet in de loods. Om tien over zeven zie we Mark en Gina met elkaar knuffelen terwijl ze het liedje van de film ''Dirty dancing'' neuriën. Er volgen ook nog wat danspasjes en ze hebben het duidelijk even gezellig met zijn tweeën.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.