Bjorn moet niet zo negatief doen. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Bjorn moet niet zo negatief doen.

''Zo zie je wat een forum kan doen''

De zanglerares van Rowena en Bjorn was vandaag weer in Utopia. Ze gaan met zijn drieën de studio in en Bjorn neemt een keyboard mee. De zanglerares vind dat Bjorn wat meer vertrouwen in zichzelf moet hebben en niet zo negatief moet zijn. Ook vond ze hem tijdens het optreden met Frans Duijts niet zuiver zingen. Hier gaan ze verandering in brengen. Als oefening voor hun ademhaling moeten ze op de grond liggen met hun handen op de buik. Zo kunnen ze leren om beter te ademen. Bij het inademen moeten ze dat niet door hun neus doen, maar door hun mond. Na de les vraagt één van de bewoners hoe het ging aan de zanglerares. De lerares geeft aan dat ze het erg goed vond gaan en dat ze ook echt potentie in Bjorn ziet. Ze is hier dan ook niet voor niks voor de tweede keer. Naomi zien we ondertussen weer allerlei kerstversieringen ophangen.

Bas heeft deze middag om half twee weer geïnformeerd naar Face. De meneer van de vogelopvang laat weten dat het er aardig uit ziet, maar hij wil voorzichtig zijn met zeggen dat het goed gaat. ''Het is hoopvol, laten we het zo zeggen''. De man word er ook een beetje moe van dat het telkens iets beter gaat en dat Face vervolgens weer een terugval heeft. Hij is nu dus voorzichtig met zeggen hoe het gaat. Bas gaat na het weekend weer terugbellen dan is de antibiotica kuur voorbij en kunnen ze echt zeggen of het aanslaat of niet.

Verder zijn er deze middag nog wat kleine gesprekjes geweest. Zo liet Bas aan Nicole weten te vinden dat Ivan het verdiend om Utopiaan van het jaar te worden en Nicole is het daar mee eens. Al grapt ze dat hij niet eens haar naam noemt. Ook Utopia Gekte werd weer genoemd op de streams. Rob vertelt in een gesprek met Mark in de Luifel dat hij van Stefanie heeft gehoord dat het een actie op een forum, Utopia Gekte was. ''Zo zie je wat een forum kan doen'', reageert Mark. Het lijkt er op dat ze het hier over de natuur foto's van Cees hebben. Rob en Mark zijn trouwens druk bezig in Le Luifel. Er worden weer allemaal appelbeignets gebakken. Benjamin en Cees kwamen ook nog even helpen. Benjamin poseert met een appelbeignet en neemt er een hap uit zodat Cees er een foto van kan maken.

Ook nu gebeurd er nog van alles. Bas vult al het drinken aan in de koelkast in Baas Beach. Er is weer van alles aanwezig. Nicole, Gabriëlle en Rowena zijn in de horeca keuken bezig met het voorbereiden van het avond eten en Naomi en Ivan zijn op het terrein weer druk bezig met het versieren van de kerstboom, er worden allerlei grote kerstballen en slingers in gehangen. Ramona maakt zich ondertussen ook nuttig. We zien haar met pony Sascha wandelen. Ook de eend en de kalkoentjes(?) wandelen vrolijk achter haar aan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.