Bjorn moet beter zijn best gaan doen. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Bjorn moet beter zijn best gaan doen.

Gemaskerd bal.

De nood is weer hoog in Utopia en daarom maken ze wederom stampij om een evenement te promoten. Meneer die stampij komt maken kijkt dan ook regelmatig in de camera om te zien of ze nog kijkend publiek hebben. Nou, dat is er en we gaan eens even proberen uit te leggen wat er aan de hand blijkt te zijn. Meneer heeft 3600 euro van zijn eigen geld gestoken in het gemaskerde bal van 19 december. Dit feest zal plaatsvinden in Utopia en hij zegt zelf al 70 kaarten te hebben verkocht. Over de bewoners c.q. de webshop van de bewoners is hij niet te spreken. Volgens hem is het allemaal veel te onduidelijk aangegeven op de webshop waar kaarten verkocht kunnen worden. Dit ligt hem in het volgende probleem. De webshop van de bewoners is gemaakt om producten te verkopen en geen tickets. Daarom hebben de bewoners de voorraad op 0 gezet omdat ze doorlinken naar een ticketwebsite. Daar moeten bezoekers de kaarten voor het bal kopen en niet in de webshop van de bewoners. Het is allemaal heel omslachtig en dat geeft Ivan ook toe. Dit probleem is inmiddels dan ook verholpen. Ze gaan nu toch kaarten gewoon via de webshop van de bewoners verkopen, alleen zitten ze dan weer met gedoe dat kaarten pas laat aankomen.

Al met al krijgt vooral Bjorn het flink te verduren. Zijn verdediging is dat hij niet 24/7 met het gemaskerde bal bezig kan zijn omdat er nog 38.000 andere dingen zijn die hij te doen heeft. Meneer is niet blij en verwacht snel verbetering. Als Bjorn niet beter zijn best gaat doen blaast meneer alles af. Hopelijk voor Bjorn zorgt dit relletje voor wat meer bekendheid en een betere kaartverkoop.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.