Bjorn is achter het plan van Bas gekomen. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Bjorn is achter het plan van Bas gekomen.

''Mafklappers''

Bjorn zit achter de computer en ziet toevallig een e-mail van een datingsite. Bas heeft hem hier voor ingeschreven terwijl Bjorn hier niks van afwist. ''Mafklappers'', roept Bjorn. Hij zegt tegen Benjamin dat hij zeker weet dat Bas hier achter zit. In de mail staat dat er een andere profielfoto moet komen omdat zijn huidige profielfoto niet in de lijn van de site past. Bas heeft Bjorn namelijk ingeschreven voor een christelijke datingsite. Het was blijkbaar een foto waar Bjorn aan het boksen was. Uiteindelijk hebben ze er samen een andere foto opgezet met de tekst wie er met Bjorn wil gaan wandelen.

Ramona, Bas en Gabriëlle zijn deze middag in gesprek met Arjuna die weer eens in Utopia is om Ramona tips te geven hoe ze het beste kan afvallen. En om Gabriëlle en Bas tips te geven over hoe ze Ramona het beste kunnen coachen. Ramona verteld dat ze ooit 78 kilo heeft gewogen. Haar coach in die tijd vond het nog niet genoeg en toen is ze al haar wilskracht verloren. Dit wil ze nu voorkomen. Ook legt ze uit dat ze heel veel zin heeft in een tosti, maar dat ze niet weet hoe ze die gezond kan maken. Gabriëlle verteld haar dat ze haar broodjes kan roosteren en er smeerkaas op kan doen met Italiaanse kruiden. Dit lijkt Ramona wel een goed idee. Ook gaat ze veel fruit en kwark eten. Zout eten moet ze gaan minderen.

Met zijn vieren lopen ze naar de fitness ruimte. De 'coach' legt uit hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren. Het is belangrijk om met oefeningen je rug recht te houden. Met biceps moet je goede lange bewegingen maken en je armen recht houden. Ook planken gaat Ramona opbouwen. Eerst vanaf de knieën en 10 seconden, maar uiteindelijk moet ze het een minuut vol gaan houden. Gabriëlle geeft aan dat ze dat zelf al lastig vind. Ze houd dat niet vol.

Enkele minuten later zien we Nicole die op de computer wil gaan zitten. ''Nee! Wie heeft hier achter de computer gezeten'', roept Nicole. Naomi zegt dat ze het niet weet. Nicole was bezig een keuken te ontwerpen en die is nu weg. Cees heeft net op die computer gezeten dus ze denkt dat Cees het heeft weggehaald. Ze loopt van de computer weg en loopt waarschijnlijk nu naar Cees toe. Cees heeft zich trouwens voorgenomen om in januari ook te gaan sporten. Ook heeft Cees zijn eerste afspraak gemaakt voor een drumles. zijn kinderen vonden altijd dat hij dat moest gaan doen en nu heeft hij het ook maar echt gedaan.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.