Bjorn gaat onderuit tijdens de stoelendans ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Bjorn gaat onderuit tijdens de stoelendans

Spelletjes avond

Om tien over half negen was het tijd voor de spelletjes avond. Gina heeft dan al van alles voorbereid en zal deze avond de spel leidster zijn. Het eerste spel is een kennis spel. De bewoners zijn verdeeld in twee groepen. De mannen en de vrouwen en Bas heeft zich aangesloten bij de vrouwengroep. Bij het eerste spel moeten ze kennis vragen beantwoorden over het andere geslacht. Gina heeft allerlei vragen en antwoorden opgezocht op internet. Voornamelijk vragen die we hier niet kunnen benoemen, maar gelukkig ook normalere vragen zoals ''Eén op de twaalf mannen is kleurenblind, hoeveel vrouwen zijn kleurenblind?'' Of hoeveel woorden mannen/vrouwen per dag uitspreken.

Na dit kennis spel komt het ''geen ja, geen nee, geen uh'' spel. Dat is een spel waarbij je dus geen ja, geen nee en geen uh mag zeggen. Benjamin en Nicole zijn de eerste twee die de uitdaging aangaan. Nicole moet in eerste instantie Benjamin vragen stellen en hem uit proberen te lokken tot het zeggen van één van de verboden woorden. Dat lukt haar al meteen aangezien Benjamin vrijwel meteen ''uh'' antwoord. Vervolgens worden de rollen omgedraaid en moet Benjamin Nicole proberen zover te krijgen dat ze één van de verboden woorden zegt. Zij weet het net als Benjamin redelijk goed vol te houden, maar gebruikt toch ook één keer in de spel tijd het verboden woord ''ja''. Vervolgens zijn Benjamin en Wim aan de beurt. Bas gebruikt het woord ''uh'', maar doet het verder prima. Wim doet het iets minder goed. Hij verspreekt zichzelf twee keer en gebruikt zowel ''ja'' als ''uh''.

Na afloop van dat spel is het tijd voor weer een ander spel. Ze gaan stoelendans doen. In eerste instantie gaat alles prima op wat fanatiekelingen na die vals proberen te spelen, maar halverwege gaat er toch even iets mis. Rowena trekt een stoel weg waardoor Bjorn op de grond valt en zijn hoofd stoot. Rowena is er van geschrokken en schiet meteen te hulp. Wel probeert ze ook direct zichzelf te verdedigen en uit te leggen dat ze het niet expres deed. Omdat er na elke ronde een stoel weg gaat wilde ze de overgebleven stoel recht zetten zodat de stoelen wat beter verdeeld waren. En precies op het moment dat ze dat deed stopte de muziek en wilde Bjorn gaan zitten op de stoel die Rowena net weg trok. Rowena vind het ''F*cked up'' en vraagt of het met Bjorn gaat. Gelukkig blijkt het mee te vallen, staat hij al snel op en kunnen ze even later gewoon het spel weer af maken. Na de stoelendans is de avond nog lang niet afgelopen want er komen nog twee andere spel onderdelen. Ze gaan het spel ''hoger of lager'' spelen. Er worden meerdere inschattingsvragen gesteld. De ene groep moet een antwoord geven en de andere groep moet vervolgens schatten of het hoger of lager is. Het laatste spel wat de bewoners doen is het spel ''hints''. Ze moeten bepaalde beroepen uitbeelden en er voor zorgen dat hun groep de meeste woorden raad. Na afloop is het lekker luidruchtig in de loods. De bewoners hebben het duidelijk naar hun zin gehad. Al waren sommige bewoners toch net iets te fanatiek.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.