Bjorn en Rob pas om half 5 naar bed. ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Bjorn en Rob pas om half 5 naar bed.

Een lange nacht.

Wanneer Bjorn en Rob eindelijk zijn uitgepraat om half 5 's nachts besluiten ook zij om maar eens naar bed te gaan. De onderwerpen waar ze het verder nog over hebben gehad variëren van reizen tot halal vlees.Maar ook de nieuwe boekhouder komt ter sprake. Cees dus. Rob vond hem een beetje een akelige man toen hij binnen kwam, terwijl het in principe een fijne gast is. Toch heeft hij soms nog van die trekjes waar Rob niet goed tegen kan. Rob is wel blij dat Cees de boekhouding op zich neemt. Hij heeft er helemaal geen zin in, je gaat je toch alleen maar druk maken om al die cijfertjes. Rob denkt dat Cees het goed kan omdat hij pietje precies is, maar het kan hem wel 'zijn kop gaan kosten'.

En waar de laatste twee bewoners naar bed gaan komt de eerste alweer uit bed zo'n 10 minuten later. Het is Cees die even een sigaret moet doen en een hapje moet eten. Ook een bezoekje aan het toilet behoort tot zijn nachtelijke ritueel. Om tien voor vijf 's nachts ligt hij weer in bed om er deze ochtend om 10 uur weer uit te komen. Uiteraard vertelt hij dan uitgebreid over hoe hij deze nacht 10 minuten uit bed is geweest. De meeste bewoners zijn overigens pas rond 10 uur uit bed gekomen.

Naomi en Ivan zijn wel een stuk eerder dan Cees en de rest uit bed. Zij hebben namelijk de stal weer netjes in orde moeten brengen. Tijdens het verzorgen praat Ivan wederom over die 'klote stemming'. Voor hem is dat een reden om buiten de loods te blijven. Hij is van mening dat hij niks anders doet dan de stemming drukken samen met Nicole.

Enfin, al met al is er weer een nieuwe dag van start gegaan, zij het niet een beetje laat zoals altijd. Het is alweer de 718e dag van het grote Utopia experiment. Voor zover wij weten staan er vandaag geen evenementen gepland.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.