Bijna alle bewoners liggen nog in bed. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Bijna alle bewoners liggen nog in bed.

Wakker worden.

Het is vandaag weer eens lekkerluiTopia in het beloofde land. Het is weliswaar zondag, maar dat bijna iedereen nog in bed ligt om half 11 is een beetje overdreven. En dan willen ze volgens de laatste planning ook nog eens om 12:00 allemaal gaan brunchen met elkaar. Angela gaat er niet op wachten en bakt alvast een ei voor zichzelf. Die eet ze nu in het donker in de loods op want de lampen staan nog altijd uit. Naomi en Armanda zitten momenteel achter de twee computers en zijn druk aan het typen. Voor de rest ligt iedereen dus nog in bed of weer in bed. Stefanie en Ramona hebben namelijk besloten om toch nog even te gaan liggen.

Angela gaat na het ontbijt nog maar eens met een bakje koffie op het rokersbankje zitten. Nicole is op dat moment ook wakker en heeft Ivan achtergelaten in het cordwood huisje. Reden genoeg voor ons om nog maar even terug te gaan naar de gesprekken van Ramona en Angela. Ramona denkt namelijk dat ze misschien pas rond 16:00 weten wie in Utopia mag blijven. Dit vanwege de brunch die op de planning staat. Het lijkt ons nu ook sterk dat ze om 12:00 al een keus gaan maken.

Ze schat haar eigen kansen 50/50 in en beide dames vinden het moeilijk om te bepalen wie mag blijven. Gelukkig hoeven zij die keuze dan ook niet voor zichzelf te maken. Angela weet te vertellen dat ze beide veel toe kunnen voegen aan Utopia. Zelf kan ze voor balans en volwassenheid in de groep zorgen, ook al is ze van binnen nog een kind. En Ramona kan volgens Angela een oplaadpunt zijn voor de groep vanwege haar theateroefeningen. Het komt er hoe dan ook op neer dat niemand een idee heeft van wie blijft en wie vertrekt. We komen er met nog een beetje geduld vanzelf achter. Ondertussen is zelfs Angela weer in slaap gevallen. Op het terrasje buiten achter de loods...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.