Bezoekers aan het hek voor een bewoner. ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Bezoekers aan het hek voor een bewoner.

Wie is daar?

Precies om 19:18 komt er weer een streamlock. Ditmaal zien we heel kort vreemde figuren in de bosjes van Utopia bij het hek. We hebben geen pammetjes of andere medicijnen geleend van de bewoners dus we hebben dit goed gezien. Er leek ook iets over het hek gegooid te worden. Waarschijnlijk staan er mensen aan het hek voor één van de bewoners en mogen we dit niet zien. We zagen onder andere Ivan, Nicole en Wim daar lopen. Uit betrouwbare bron weten wij al een tijdje dat het voor Wim moet zijn, dat staat namelijk al langer in de planning. Toch is het jammer dat de regie ons niks laat zien want daardoor weten we het niet zeker. Soms gebeurt dit wel, bijvoorbeeld als er oud bewoners boven het hek hangen. Nu moeten we maar gokken voor wie dit spontane bezoekje is geweest.

Wanneer de streams na ruim 5 minuten weer terug zijn krijgen we saaie beelden te zien. Namelijk Rob die alleen op de vide ligt. En Rowena met Cees in de keuken van de loods. Alle spanning en sensatie gaat aan ons voorbij.

Uiteindelijk horen we alleen 'je kreeg de groetjes van mijn mama van Shanna' uit de mond van Nicole komen. Ze loopt samen met Ivan weer naar binnen en lijkt te herhalen wat er net door de onverwachte gasten is vertelt? Wim blijft buiten en er volgt weer een lange streamlock. Een aantal minuten later krijgen we wederom alleen de saaie beelden binnen in de loods te zien. Ivan en Naomi staan weer in de stal om de boel op te ruimen. Bas en Ramona zitten achter de computers en Mark rekent af met de gasten. Om 19:38 krijgen we de zoveelste streamlock te verduren in korte tijd. ''Nog een paar maanden volhouden. 5 april'', zegt Bjorn troostend tegen Wim met een stevige knuffel. Nu weten we toch zo goed als zeker dat het voor Wim is geweest.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.