Bezoek van Mark vertrekt en de kerstmuziek gaat aan. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Bezoek van Mark vertrekt en de kerstmuziek gaat aan.

Een lipdub opnemen.

De drie uur familiebezoek voor Mark zit er inmiddels alweer op. Zijn familie is weinig in beeld geweest en dat vinden ze vast niet erg zodra ze dat ergens lezen of horen. Het gebeurt steeds vaker dat de regie de familie die op bezoek is wat privacy gunt. Jammer voor ons aangezien we graag alle ins en outs willen horen, maar het is begrijpelijk als je elkaar zo weinig ziet. Terwijl Mark weer afscheid neemt van zijn familie dekken anderen de tafel in de loods. Het is namelijk tijd voor een gezamenlijke lunch. In de keuken laat Angela aan Armanda weten dat ze vreest te moeten vertrekken morgen. Ze denkt namelijk dat Ramona meer kans maakt om te mogen blijven in het beloofde land.

Ondertussen gaat de kerstmuziek aan in de loods om te beginnen met 'All I want for christmas is you' van Mariah Carey. Het is namelijk een soort kerstlunch en ook een voorbereiding op wat komen gaat. De bewoners gaan namelijk een heuse lipdub maken. Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn, vaak gepaard met grappige dansjes en pasjes, en dit geheel in één keer op te nemen. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. En wat we ook niet moeten vergeten te vertellen is dat Stefanie plotseling wel erg opvallend vrolijk is. Ze denkt dat Bas naar huis wordt gestuurd.

Voor de liefhebbers hebben we nog een video gevonden van het interessante gesprek tussen Armanda en Bas over Nicole. En ook van de binnenkomst van Mark zijn familiebezoek:


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.