Bewoners worden wakker voor de grote dag. ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Bewoners worden wakker voor de grote dag.

Goedemorgen Utopia.

Zoals gezegd is vandaag dé grote dag. En dat betekent ook weer een dag van het uitslapen. Wanneer de bewoners hun stemmen bekend gaan maken later vandaag willen ze er wel allemaal op hun best uit zien natuurlijk. Ivan en Naomi hebben wel al de koeien verzorgd deze ochtend. Toen ze weer terug liepen naar de loods zijn ze verder niet meer in beeld gekomen. Ook tijdens het verzorgen van de koeien is er niks bijzonders gebeurt of vertelt. Behalve dan dat Naomi haar hoofd stootte aan een camera die al 2 jaar op dezelfde plek hangt. Dat laatste vond ze zelf ook wel grappig. Wanneer we weer bewoners in beeld zien die wél wakker zijn blijkt dat Cees ook uit bed is. Mark ligt om kwart over negen met de ogen open in bed, Ivan zet nog een bakje koffie en ook Gabriëlle is opgestaan. Toevallig komt Gina ook nog eens uit bed met een deken om zich heen. De dag lijkt dus weer van start te gaan. Dag 729 om precies te zijn, de dag van de Utopiaan van het jaar verkiezing. Nog even wachten en we zijn weer van dit hele circus af. Dan kan er eindelijk weer gebouwd worden aan een écht Utopia. ;-)

De een na de ander komt uit bed inmiddels. Voorlopig zien we niet veel andere dingen dan opstaan, douchen, tanden poetsen, ontbijten en gapen. Vooralsnog is de prachtige zonsopgang mooier en interessanter om te zien! Vorig jaar begon de verkiezing pas om 16:30. Nog eens terug lezen hoe het destijds precies is gegaan? Klik dan snel hier!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.