Bergen post voor Mark en Bas. ~ Utopia Gekte

12/18/2015

Bergen post voor Mark en Bas.

Een knuffel voor Gina.

Terwijl Ivan en Naomi nog lang en uitgebreid door praten over de fotostudio zien we dat Mark ook uit bed is gekomen. Hij lag al een tijdje lief te kroelen met Gina in bed dus wakker waren ze al. Ivan en Naomi spreken af dat zij het rustig gaat bespreken in het eerstvolgende centraal. Ivan denkt dat een compromis de beste oplossing is. Wel moet ze kunnen zeggen wat ze wil zeggen zonder dat er gezeik van komt. ''Ik wil serieus worden genomen'', laat Naomi weten. Ze kijkt ietwat bedenkelijk om zich heen en Ivan moet haar nogmaals gerust stellen: ''Het komt wel goed''.

Als we weer wisselen naar Mark zien we dat hij naar de brievenbus loopt. Op Facebook lazen we al dat hij vandaag zijn post weer krijgt. Ook Bas is vandaag de gelukkige die post mag ontvangen. Mark legt de post op zijn bed terwijl hij nog slaapt en legt ook meteen zijn zender klaar. ''Thank you'', laat een slaperige bas weten. Op zijn bovenste envelop zien we Matthijs staan en op de onderste staat Oma. Daar tussenin zitten nog flink wat andere brieven van het thuisfront. In de grote doos die Mark mee sleept zit een grote knuffelhond die hij meteen naar Gina brengt. ''Nu heeft hij een vriendje'', zegt Mark. Gina pakt haar teddybeer en de hond stevig vast en zegt met een zachte lieve kinderstem 'dankjewel'.

Aangezien Bas post heeft komt hij zijn bed uit. De flinke stapel legt hij even op tafel om eerst een bakje koffie te kunnen pakken net als Mark. Bas had verwacht pas aan het einde van de maand post te krijgen. Voor zijn gevoel kreeg hij eergisteren nog post. Mark vertelt dat het voor hem al 5,5e week geleden is. Hij is de eerste die op de bank zit met zijn beduidend minder dikke stapeltje post. Kwantiteit zegt niet alles over de kwaliteit en Mark is dan ook net zo blij. Het eerste kaartje dat hij opent is een kerstkaartje. Daaraan toegevoegd een lijstje met allemaal dingen die de schrijver hem toewenst. Hij loopt direct naar Benjamin om iets te laten lezen uit het kaartje van zijn oma. Beide heren liggen in een deuk en Mark geeft aan dat zijn oma altijd zo lekker subtiel is. Ook Gina krijgt het meteen te lezen en moet net zo hard lachen. ''Ja oma, niet gelogen. Gewoon gelijk'', aldus Mark.

Hij hangt het kaartje meteen op de vide en we krijgen de tekst goed in beeld te zien: ''Voor Gina en Mark. Veel liefs Oma en Opa. Oja, Mark de vier kassa's stonden wel onbeheerd in de huiskamer vraag maar aan Wim'', is de tekst. Ook Bas heeft al snel leuke post in zijn handen. Zijn moeder heeft samen met zijn oma naar de dance battle gekeken. Zijn oma is pas 95 jaar jong. Ook schrijft iemand over de kledingstijl die Bas draagt wat er soms niet uit ziet. ''Maar omdat jij het draagt is het oké''. De oma van Mark schrijft ook nog dat ze nog veel meer op haar hart heeft, maar dat niet mag zeggen. Mark zijn moeder zou daardoor weer problemen krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.