Benjamin kust weer met een bezoekster. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Benjamin kust weer met een bezoekster.

Ze wacht niet op hem.

Het is half elf 's avonds geweest en zo goed als alle bezoekers zijn naar huis. Benjamin zien we met een onbekende dame naar de poort lopen. Onderweg kust hij haar op haar voorhoofd en houden ze elkaars handje vast. Bij de poort geven ze elkaar nog een stevige knuffel. Er volgen meerdere streamlocks dus niet alles is te volgen, maar het is duidelijk dat Benjamin weer een bezoekster aan de haak heeft geslagen. Uiteindelijk zien we ze toch nog een kus met elkaar uitwisselen en wonder boven wonder hebben we de foto kunnen krijgen. ''Sorry Koos'', lacht Benjamin wanneer hij weer terug loopt naar de loods. Inmiddels zijn we de tel allang kwijt wat betreft Benjamin en zijn romances met bezoekers. Soms belandde hij zelfs achter het kakhuis waar hij een stuk verder ging dan nu. Ditmaal blijft het slechts bij een kus en de dame liet ondanks dat ze Benjamin wel haar telefoonnummer gaf weten niet op Benjamin te gaan wachten.

Ramona en Nicole.

Door dit spannende moment hebben we een groot deel van het gesprek tussen Ramona en Nicole gemist. Zij zitten nog altijd achter de loods met elkaar te praten. Ramona klaagt wat over Cees en laat weten haar plekje in Utopia nog te zoeken. ''Iedereen vind je een leuke en spontane meid, lieve schat, maak jezelf daar absoluut geen zorgen over. Zorg dat je jezelf niet verliest'', adviseert Nicole. Ramona had dat zelf ook door en vind het lief dat Nicole dit zegt. ''Ik verlang terug naar die eerste drie maanden dat ik nog geen mailtjes kreeg en mee kon hobbelen met de rest. Nu ligt er heel veel druk op me en ik kan heel slecht tegen druk. Het tatoeëren, het schilderen, het plotteren aangezien ik koningin van de plotter ben. Mijn hoofd loopt constant over en dat is mijn grootste les hier. Hoe ik daar mee om moet gaan. Buiten creëer ik altijd die gemakkelijke positie van dit en niet verder. Maar hier... Ik vind het heerlijk om druk te zijn, maar de groepsdruk gaat wel aan mij eisen als een tol om het maar zo te zeggen. Ik voel mij best wel verantwoordelijk voor heel veel dingen en als ik een middag niks doe voel ik me schuldig. Ook als ik het aan een ander overlaat. Ik voel mij snel schuldig, ik ben best een control freak. Als iemand een aardappel niet in dezelfde vorm snijdt als ik doe dan vind ik het al vervelend. Ik had 15 soldaten onder mij die ik iedere dag aan het werk zette, maar nog hield ik controle over alles. Daar wilden mensen wel zorgen dat ik blij was met hun door de discipline, dat mis ik hier een beetje. Zij werkten om van mij te horen dat ze goed hun werk hadden gedaan en dat is hier natuurlijk anders'', vertelt Nicole. ''Maar schatje, je doet het goed hoor'', benadrukt Ramona. 

Nicole vind het moeilijk om haar rust te pakken en ze kan niet eens alles doen wat ze wil. ''Het is onmogelijk'', vind Ramona. Beide dames vinden elkaar heel lief. Nicole moet 'zeiken' en ze verdwijnen weer naar binnen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.