Bedrijvigheid en lamlemdigheid. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Bedrijvigheid en lamlemdigheid.

Een saaie bedoening in Utopia.

Het is maar een saaie bedoening in de loods vandaag. Iedereen is wel eventjes ergens mee bezig. Nicole is bijvoorbeeld van plan om zichzelf nuttig te maken en besluit om te plotteren. Ze irriteert zich echter al mateloos aan iets nog voordat ze aan de slag kan: ''Ik moet eerst een half uur al deze shit opruimen voordat ik kan plotteren. Ik heb er geen zin meer in op deze manier, ik vind het niet leuk. Snapte?''

Bjorn heeft zijn pyjamabroek nog aan en zit met Ivan bij de computers te werken. Ze zijn aan de slag met de webshop en Bjorn doet ook een belletje tussendoor. Het gaat over gedrukte kleding die ze nog op de webshop moeten zetten.  Gabriëlle wordt ook aangesproken door Ivan. Er staan namelijk kleding producten op de webshop die op voorraad zouden zijn, maar dit eigenlijk niet zijn. En ze worden ondertussen wel besteld door klanten. Dat schiet dus niet op. Nicole komt naast Ivan zitten en zegt van hem te houden. Ze geven elkaar een kusje en zowel Bjorn als Gabriëlle lopen weg. ''Midden in een gesprek hé'', lacht Bjorn. ''Dat is liefde'', aldus Nicole die nog altijd niet aan het plotteren is. In plaats daarvan heeft ze koffie gepakt en blijkbaar besloten om naast Ivan te gaan zitten.

Ook op de andere stream gebeurt weinig spannends. Rob zit te schrijven aan de picknicktafel evenals Victoria. Gina is om 11 uur eindelijk de bende aan het opruimen en Ramona doet er nog een wasje in. Gina is blij dat ze voor de verandering haar post niet in bed heeft gelezen. Anders lag alle confetti namelijk in haar beddengoed.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.