Bas zijn mail bekijken zonder hem te roepen ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Bas zijn mail bekijken zonder hem te roepen

''Gaat die wel goed skeet''

Deze avond is er ook weer het één en ander gebeurd. Om tien voor half zes zagen we Ramona en Victoria de tafel dekken. ''Wat vind je van Victoria'', vraagt Gina even later aan Wim. Waarop Wim laat weten dat zijn eerste indruk van haar wel oké is. Als Cees langs komt lopen word ook hij ondervraagt. ''Hoe vond je het drummen?''. Cees zegt het superleuk te vinden, hij heeft nog nooit eerder achter een drum stel gezeten. ''Hoe kwam je er bij'', vragen de dames verder. Cees vertelt dat het in zijn post stond. ''Neem drum les. Je zit in Utopia, maak je dromen waar. Doe het''. Vroeger had hij nergens tijd voor, toen was het werken, werken, werken. ''Leuk'', vind Gina. Om tien over half zes gaan de bewoners aan tafel om te eten. Het blijft dan een lange tijd stil tot er om half zeven een belangrijke mededeling word gedaan door Ivan. Hij laat weten dat het zo'n 262 euro en een paar cent gaat kosten. In het kader van de transparantie moet hij dat dus even bij de groep aangeven. ''Wat vinden we ervan'', vraagt hij. Iedereen geeft natuurlijk een go. ''Dank u voor uw tijd en gaat u vooral verder met waar u mee bezig was''. Nog geen twee minuten later horen we Ivan weer door de loods roepen. Hij laat weten dat er zo'n 50 euro bij komt. Ook dat vinden de bewoners prima.

Gabriëlle en Nicole zien we om zeven uur samen op de trap zitten. ''Ik moet even bijkomen'', laat Gabriëlle weten. Nicole wil wel weten waarvan, maar Gabriëlle zegt dat niet te weten. ''Van die paniek aanval? Was het zo heftig''. Gabriëlle vertelt dat het opeens uit het niets kwam. Ondertussen zitten vele bewoners op de bank te relaxen. De enigste die nog wat nuttigs doet daar is Naomi die nog steeds bezig is met het beschrijven van de ronde houten schijfjes. Tijdens het relaxen gooien de andere bewoners die daar zitten een kerstbal naar elkaar over. ''Dat Naomi het volhoud daar'', merkt Gabriëlle op. Zodra de bewoners het met twee kerstballen tegelijk gaan proberen merken ze al direct dat dat niet werkt. Gabriëlle besluit naar boven te gaan. ''Gaat die wel goed skeet'', vraagt Nicole haar. ''Jaa'', antwoord Gabriëlle. Niet veel later zien we Bjorn op de bank zitten met de telefoon in zijn hand. ''Iemand die een mail stuurt voor Bas. Moeten we dan Bas roepen of eerst even foto's kijken?''. Blijkbaar kiezen ze voor het tweede. Rob, Wim en Bjorn zitten namelijk allemaal op het schermpje te kijken. ''Nah ik vind het niks'', merkt Rob op. ''Heeft hij weer wat op social media gezet'', vraagt Bjorn dan. ''Hmm hmm. [...] Jezus wat een slechte tekst'', vind Rob. ''Ja precies'', vult Wim aan. Rob vind het vooral knap dat Bas het toch voor elkaar krijgt. Wat Bas voor elkaar krijgt weten wij niet.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.