Bas wil zijn hoofd gedeeltelijk kaal laten scheren ~ Utopia Gekte

12/23/2015

Bas wil zijn hoofd gedeeltelijk kaal laten scheren

De lijnen zijn geopend. Stem nu op jouw favoriet!

Om tien over vier ligt Gabriëlle nog steeds heerlijk te slapen. Nicole weet een medebewoner te melden dat Gabriëlle misselijk is. Gina is ondertussen nog steeds druk bezig in de kapsalon. Eerder zagen we haar het kapsel van Ivan al onder handen nemen en nu is Ramona aan de beurt. Ramona zit in de stoel bij de wasbak en laat haar haren wassen door Gina. Tijdens de behandeling hebben de dames een gesprek. Ramona laat weten dat ze echt verwacht had dat Gwen en Angela Utopia in zouden gaan en dat zij dus niet genoeg stemmen zou krijgen. Gina vertelt dat ze bij haar een grapje maakten. Dat ze haar belden en eerst vertelden dat ze het niet was geworden, maar later kreeg ze te horen dat ze toch Utopia in mocht. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zien we Bas in de fotostudio. Daar heeft hij het matras neergelegd en zijn ''bed'' opgemaakt. Hij zal vanavond dus in ieder geval een droog (en warm) plekje hebben.

Als hij om kwart over vier weer in de loods is vraagt hij of Gina ook nog tijd voor hem heeft. Gina zegt dat ze Wim zo ook nog gaat knippen en dat daarna Benjamin aan de beurt is. Gina denkt dat het vandaag dus niet meer gaat lukken, ze moet namelijk ook nog andere dingen doen. Bas laat ondertussen wel alvast zijn plannen horen. Hij zit er aan te denken om de zijkant van zijn hoofd kaal te laten scheren. Sommige dames vinden dat hij dat niet moet doen. Om half vijf zien we Nicole en Benjamin in de horeca keuken. Nicole laat weten dat het haar nooit lukt om een tukkie te doen. Er is altijd wel iets. Nu kwamen bijvoorbeeld de boodschappen binnen en had Naomi iets nodig. Om kwart over vijf is Gina nog steeds bezig met het kapsel van Ramona. Op dat moment zet ze haar haren in de verf. Mark zien we op de andere stream ook druk bezig zijn. Hij is de fotostudio aan het vegen waar Bas vannacht de nacht door gaat brengen.

De lijnen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing zijn ondertussen trouwens al een tijdje geopend. Vanaf elf uur deze ochtend kan je al stemmen op jouw favoriet door zijn of haar naam te smsen naar 4600. Feit is dat je zo vaak kan en mag smsen als je wilt. Wil je dat jouw favoriet de Utopiaan van het jaar word pak dan dus snel je mobiel erbij en ga aan de slag. Stemmen kan tot en met 30 december 2015 11:00 uur en een stem uitbrengen kost 0,45 euro cent per ontvangen bericht plus eventuele GSM kosten. Door je stem uit te brengen maak je naast dat je je favoriet een stapje dichter bij de titel brengt zelf ook nog kans op een leuke prijs. Zo is te lezen in de voorwaarden. Je maakt door het uitbrengen van je stem kans op een fiets ter waarde van €350. De winnaar en SBS bepalen in overleg de datum en tijd waarop de prijs wordt verzilverd''. Meer informatie over het uitbrengen van je stem, de puntentelling en alle andere voorwaarden zijn te lezen in dit bericht.

Ga jij een stem uitbrengen op je favoriete Utopiaan? Laat het ons dan weten in de reacties onder dit bericht en vertel meteen even op wie je gestemd hebt en waarom. We lezen het graag.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.