Bas wil het gezicht van Nicole zien als.... ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Bas wil het gezicht van Nicole zien als....

Vervelende opmerkingen.

Rowena staat in de keuken bij Bas en vraagt aan hem of hij zenuwachtig is voor morgen. Dan moet namelijk één van de genomineerden naar huis worden gestuurd door degene die vandaag mag blijven. ''Ik denk dat Angela mij naar huis stuurt. Ik denk dat zij een beetje beïnvloed is'', laat Bas weten. Hij hoopt dan ook dat Ramona mag blijven en dat is precies wat Rowena denkt.''Ik moet gewoon blijven en ik moet gewoon winnen. Gewoon om haar gezicht te zien. Dat zou echt zo mooi zijn'', benadrukt Bas. Hij heeft het hier natuurlijk over het gezicht van Nicole als het zover is.

Rowena benadrukt wel dat Ivan hier al 17 maanden zit en flink heeft lopen knallen. Wat haar betreft is Ivan een stevige concurrent van Bas. Laatstgenoemde schat zijn kansen om te winnen niet zo hoog in. Hij geeft toe te weten dat hij populair is onder de streamers, maar zij bepalen voor maar 10% wie wint. 40% komt van de televisie kijkers en de andere 50% van de bewoners zelf. Bas weet niet of hij ook populair is onder de televisie kijkers, dat zijn toch vaak mensen die geen livestreams kijken.

Toevallig of niet gaat het gesprek op beide streams opeens over bezoekers en meningen van de buitenwereld over bepaalde dingen. Zo heeft Bas meegemaakt dat er mensen naar zijn kraam kwamen om te vertellen dat ze hem niet mogen. ''Ga dan weg'', zou Bas toen hebben gezegd. Rowena zou in zo'n geval iets soortgelijks zeggen. ''Ik jou ook niet meer nadat je zoiets onaardigs hebt gezegd. Je kent me niet''.

Op de andere stream vertelt Nicole aan onder andere Gabriëlle en Ramona dat mensen een nep account op Facebook aanmaken om bewoners te 'bashen'. Volgens Nicole zouden ze eens moeten weten hoeveel shit er eigenlijk geschreven word 'lekker veilig van achter hun computertje'. En 'dat soort mensen' komen volgens haar ook gewoon op de markt. Door dit onderwerp moet Gabriëlle opeens weer denken aan Anouk die veel gezeik over zich heen kreeg toen ze stelling nam in de Zwarte Pieten discussie. Er waren zelfs mensen die haar met de dood bedreigden. Ook Ramona heeft al genoeg vervelende dingen meegemaakt nog voordat ze Utopia in ging. Er werden hele lelijke opmerkingen gemaakt vanwege haar gewicht. Zo zou ze alleen maar Utopia in gaan om af te vallen of zodat Gabriëlle zich minder dik voelt omdat Ramona pas echt dik is. Zelf had ze dit van te voren wel verwacht dus ze kon er goed mee om gaan.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.