Bas wijst Ramona af, maar verklaart haar ook de liefde ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Bas wijst Ramona af, maar verklaart haar ook de liefde

''Ik ben smoorverliefd op jou''

Om vijf over twaalf is het gesprek tussen Ramona en Bas nog steeds gaande. Ramona daagt Bas uit om op het puntje van haar bed te komen zitten. ''Kom gewoon gezellig er is niks aan de hand''. Of durft Bas dat niet. Natuurlijk durft Bas dat wel. Bas denkt dat Ramona aan het f*cken is. ''Wil je dat?'', vraagt Ramona. ''Nee, maar als je echt verliefd op me bent zou ik dat niet chill vinden''. Bas maakt duidelijk dat hij zichzelf en Ramona ziet als twee matties die met elkaar kunnen f*cken als in grapjes maken. En Bas zijn gevoel zegt dat het een grapje is. ''Misschien is het geen grapje'', reageert Ramona. ''Zo te zien wel'', zegt Bas die een klein lachje op het gezicht van Ramona ontdekt. Ramona zegt dat het gewoon belangrijk is dat Bas weet dat er een nieuw iemand ''in de game'' is. Ze benadrukt dat ze theater docente is. Ze gaat hem dus ook geen duidelijkheid geven.

''Ik ben smoor verliefd op jou'', zegt Bas dan opeens terwijl hij Ramona net nog afwees. Het is duidelijk dat ze grapjes met elkaar aan het uithalen zijn. ''Nou ik ook op jou, wat fijn toch! Wat leuk. O dat vind ik fijn. [...] Ik vind het echt fijn wat lach je nou'', reageert Ramona. ''Wil je trouwen in Utopia'', vraagt Bas vervolgens. ''Ja'', reageert Ramona. ''Met mij'', vraagt Bas snel verder. Ramona zegt dat ze dat niet weet. Beide inwoners zijn nu duidelijk bezig om elkaar in de maling te nemen. Ramona doet opeens alsof ze het niet leuk vind dat Bas haar zit te f*cken. Ze vind het ''echt niet eerlijk'', maar moet tegelijkertijd wel hard lachen. Bas is nu bezig met een manier om haar terug te pakken. Hij zegt dat zij hem de hele tijd zit te f*cken. ''Je zit mij te f*cken'', reageert ze terug. ''Je hebt me afgewezen en wil me nu ook nog terugpakken. Nee ik vind het heel erg sorry'', reageert Ramona. Ze maakt er een hele show van en doet net alsof ze het echt heel erg vind. Zo zegt ze bijvoorbeeld dat iedereen gezien heeft dat Bas haar afwees. Uiteindelijk moeten beide inwoners lachen en is het duidelijk dat ook dit weer een grap was. Bas is inmiddels zijn eigen bed weer ingekropen en geeft toe dat hij er bijna in trapte. ''It's on'', laat Ramona weten en Bas grapt dat er morgen payback komt. ''Je gaat nog harder moeten sporten''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.