Bas werkt aan geheim erotisch plannetje? ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Bas werkt aan geheim erotisch plannetje?

Waar is iedereen?

Voor een vrij lange tijd zien we slechts een aantal bewoners in beeld. Gabriëlle en Naomi zijn lange tijd bezig met het maken van foto's, Benjamin en Rowena zijn aan het koken en Cees zit in zijn uppie in de woonkamer. Nog altijd met pen en papier trouwens. Sinds vanochtend is Cees al druk bezig met het schrijven van brieven. Waar de rest momenteel is mag Joost weten. De loods is zo rustig als maar kan en beelden van buiten of de vide krijgen we niet. Het is best mogelijk dat iedereen een middagdutje doet of de nieuwste scripts doorleest. Wie weet gebeuren er later vanavond nog eens dingen die wel interessant zijn. :-)

Uiteindelijk zien we Bjorn ook in beeld komen en hij friemelt meteen aan Rowena zoals je op de onderstaande foto kan zien. Ivan, Ramona en Nicole blijken achter de computers te zitten. Plotseling hebben we alweer 9 van de 15 bewoners gevonden, het moet niet gekker worden. ''Ik ben zo bloed... Ik ben gewoon van heel vrolijk naar bloed en bloed chagrijnig gegaan'', moppert Rowena op een gegeven moment in de keuken. Dit terwijl ze constant aan het lachen is.

Op de computer is Nicole naar 'watercolor' tatoeages aan het kijken. Bjorn vraagt zich of af dat ook permanent is. Nicole slaat haar hand hard tegen haar hoofd en vind het maar een domme vraag. Ze vertelt dat het inderdaad permanent is en gewoon een stijl van tatoeëren. Bjorn zelf vind het geen gekke vraag omdat er ook veel soorten tatoeages zijn die niet permanent zijn.

Buiten hebben we inmiddels twee andere Utopianen aangetroffen. Het zijn Wim en Bas. Laatstgenoemde is ergens mee bezig, maar we weten nog niet precies wat. Hij heeft er in ieder geval veel stukken touw voor nodig. Hij loopt rustig naar de loods om wat op te halen uit de slaapkamer. Wat hij precies mee wil nemen is niet duidelijk, maar het zorgt voor een flinke bobbel onder zijn shirt. (Zie foto 2) ''Ja, hoe gaat dit niet opvallen'', vraagt hij zichzelf af. Uiteindelijk stopt hij iets in zijn broek en loopt hij zo snel mogelijk ongezien via de horeca keuken de loods uit. Eenmaal om het hoekje kijkt hij voorzichtig of hij ongezien verder kan lopen. Hij loopt naar de poort toe, kijkt nog eens om zich heen, en treft wat pakketjes aan. Er ligt onder andere een groot pakket op de grond met de naam Gina er op. Dat zal vast weer wat kleding zijn. De pakketjes die Bas nodig heeft neemt hij mee naar Baas Beach en dan zien we plotseling dingen in beeld die je om half 6 's middags niet aan je kinderen wil laten zien. Het zijn allerlei opblaaspoppen en andere soorten speeltjes voor in de slaapkamer. De flamoes van de pop kwam vol in beeld. Wanneer Bas verstopt achter de bar de eerste pop opblaast klaagt hij dat de pop een beetje klein is. (Zie foto 3) Hij knijpt even in de boezem en kijkt vervolgens weer angstig om zich heen om te kijken of niemand hem betrapt heeft. Hij trekt de pop een jurk aan en geeft aan dat de jurk hem zelf beter staat. Hoe dit verder af gaat lopen zien we straks... Je leest het in een nieuw bericht op Utopia Gekte zodra we meer weten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.