Bas probeert Armanda te kussen. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

Bas probeert Armanda te kussen.

''Donder op Bjorn wat heb je in je handen?''

Het is 15:30 en het is vrij rustig in Utopia zo vlak na de nominaties. Bjorn, Wim, Rob en Stefanie zijn met elkaar aan het kletsen. Wim geeft aan dat er nog ongeveer 700 biertjes in huis zijn dus dat ze die in ieder geval niet bij hoeven te halen. Ook zegt hij dat er niet zoveel frisdrank doorheen is gegaan. ''Ik drink ook wel bier hoor'', zegt Stefanie. Wim vraagt zich af of ze morgen ook de hele dag voor de poort gaan staan tot de tijdelijke inwoners er zijn. ''Kijk is naar het weer buiten je denkt toch niet dat ik daar ga staan of wel dan'', roept Stefanie waarop de rest moet lachen. Naomi heeft ondertussen honger en al snel chips gevonden. Ze zit er lekker van te genieten.

Om 15:55 zien we Rowena en Bjorn samen in de keuken. Bjorn heeft iets in zijn handen, maar wil niet zeggen wat hij heeft. ''Donder op Bjorn wat heb je in je handen'', schreeuwt Rowena. Als Bjorn zijn hand opent word duidelijk dat het de lipgloss van Rowena is. Rowena bedankt hem. Daarna zien we Bjorn opeens een dansje doen in de keuken. Hij probeert met zijn heupen te dansen, maar het gaat hem niet zo goed af. Rowena kan er wel om lachen. Dan roept ze ineens: ''WAJO BJORN!?Wij hebben een... uh hoe heet dat ook alweer? Oh een afspraak om vier uur! En ik ben nog volop bezig met mijn eten!''.

Niet veel later zien we Armanda en Bas bezig zijn op de computer. Bas geeft aan iets voor haar te willen kopen. Wat precies is niet duidelijk. Armanda is verbaasd en vraagt: ''Echt?!'' Vervolgens kijken ze elkaar zwoel in de ogen aan. Armanda wordt er een beetje ongemakkelijk van en draait verlegen haar gezicht weer terug. Bas probeert zijn gezicht weer naar haar toe te draaien. Armanda moet glimlachen en kijkt hem weer aan, maar ze wijst Bas daarna alsnog af.

Ook zien we Stefanie met Ivan praten. ''Ik heb nu de meeste stemmen en in principe zegt dat niks, maar ik heb nu het gevoel dat ik meer dingen moet gaan ondernemen terwijl ik gewoon mezelf wil blijven en me eigen ding wil blijven doen''. Ze geeft aan dat haar nooit vertelt is dat ze moet praten over haar gevoelens en vind het dus heel moeilijk om dit nu te moeten gaan doen. Na het gesprek zien we Rob, Mark en Stefanie een potje darten. Even ontspannen en bijkomen van deze dag.

Iets na vier uur is het dan zover. Niet de afspraak van Bjorn en Rowena, maar voor iemand anders uit de loods is gearriveerd. Zijn naam is Kenneth en hij is het broertje van Jandino Asporaat. Hij komt voor Gabriëlle, maar Benjamin zit er ook bij.  Ze hadden een afspraak staan omdat ze samen een boek willen uitbrengen. Gabriëlle geeft toe dat ze er niet voldoende aandacht heeft besteed.  Kenneth stelt zich even voor en vertelt wat hij allemaal doet. Daarna vertelt Gabriëlle dat ze echt diepgang in het boek wil en dat Benjamin en zij een hele andere stijl hebben. ''Als ik dit met Benjamin erbij doe word alles aangevuld door de verschillende ideeën die we hebben''. Wat ze eigenlijk wil is een theater avond. Ze hoopt dat Kenneth haar wil helpen door mensen van zijn 'straatje' binnen te halen in Utopia. Kenneth geeft aan dat dit misschien wel lukt, maar vraagt zich af hoelang zo'n avond duurt. Gabriëlle denkt rond de 2,5 uur, maar het hangt ook af van de muziek enzovoort. Ze wil Rowena laten rappen. Met z'n drieën praten ze nog even na over wat ze nou precies gaan doen. Alle ins en outs krijgen we vast nog vaak te horen tijdens een centraal. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.