Bas en Gabriëlle praten na over Armanda ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Bas en Gabriëlle praten na over Armanda

En Bas hoopt op een leuke nieuwe bewoner

Deze middag en avond is er niet heel veel bijzonders meer gebeurd in de loods. Om zeven uur zagen we Ivan en Mark kerstverlichting ophangen bij de poort en horen we Rowena in de loods zeggen dat ze een beetje jaloers is op Armanda die nu lekker naar haar mannetje toe is. ''Nou ga ook maar dan, het is toch de week van het vertrek'', grapt Nicole. Na die paar uitspraken is er een lange tijd niks bijzonders meer gebeurd. Totdat we om half tien Gabriëlle bij Bas op bed zien zitten. Bas kijkt niet zo vrolijk en dat is natuurlijk ook wel logisch aangezien er in twee dagen al twee maatjes van hem weg zijn gegaan. Gabriëlle vraagt hoe het met Bas gaat en bied haar hulp aan. ''Bas als ik iets voor je kan doen hoor ik het wel'', laat ze weten. ''Nou...''', begint de grappenmaker. ''Nee, je gaat niet beginnen met je nonsens'', reageert Gabriëlle. ''Hopelijk komen er door mijn berichtje leuke aanmeldingen'', laat Bas weten. ''Waarom die ass?'', vraagt Gabriëlle. ''Misschien komt er wel een Beyoncé look a like binnen'', gaat ze verder. ''Die hebben we toch al'', reageert Bas. ''Ja, maar nog eentje'', lacht Gabriëlle. Bas denkt dat het wel weer lang zal duren voordat er een nieuwe komt. Gabriëlle laat weten dat het best een rollercoaster is geweest de afgelopen twee weken.

Bas vraagt niet veel later of Gabriëlle mee gaat sporten, maar daar heeft ze nu geen zin in. Ze spreken af om morgen ochtend samen te gaan sporten. Benjamin komt niet veel later in zijn onderbroek de kamer binnenlopen. ''Oehhhh'', joelt Gabriëlle met nog een hoop andere geluiden erbij. Niet veel later komt Armanda ter sprake. Bas noemt Armanda een sukkel voor de liefde. Bas zegt een paar jaar geleden precies zo te zijn geweest als Amado. Toen deed hij alles om zijn zin te krijgen. Bas is van mening dat als het echt goed zit je je vrouw niet laat kiezen tussen twee uitersten. Bas heeft Armanda nog geprobeerd te overtuigen, maar volgens hem had dat geen zin. ''Ze was zo gemanipuleerd''. Bas kent ook geen enkele jongen die niet eventjes zonder zijn vriendin kan zitten. Gabriëlle zegt dat ze hier ook eigenlijk niet zou komen als ze een relatie heeft en Bas ook niet. Al vind Gabriëlle het wel dapper als je dat wel kan.

Niet veel later komt er een heel ander gespreksonderwerp. Gabriëlle heeft het erover dat Bas iemand wil bezwangeren, maar Bas wil niemand bezwangeren hij wil gewoon.... Ja je snapt het wel. In Utopia zou Gabriëlle het nooit doen. Bas krijgt de vraag of hij het thuis elke dag zou doen als hij een vriendin zou hebben. Zowel Bas als Benjamin grappen dat ze het dan niet één maar twee keer per dag zouden doen. Gabriëlle krijgt dezelfde vraag. Zij is van mening dat ze dan wel een leuke vriend moet hebben. Hij moet haar dan wel een beetje triggeren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.