Bas moet drie nachten buiten de loods slapen ~ Utopia Gekte

12/23/2015

Bas moet drie nachten buiten de loods slapen

''Je had vandaag geloof ik ook een feestje met eten''

Na afloop van het gezellige diner zien we Ivan en Naomi om tien voor tien samen in de stal om de koeien te verzorgen en eten te geven. Ook dat moet natuurlijk gebeuren. Ivan laat weten heel trots te zijn op de Utopianen. Op de hele groep, hoe ze zich hebben ingezet. Dit zijn echt momenten dat hij supertrots is dat hij een Utopiaan is. Binnen zijn ze alles inmiddels aan het opruimen en schoon aan het maken. Ramona en Victoria zien we om half elf de was opvouwen en Gabriëlle is in de keuken alles aan het afwassen. Zodra Naomi en Ivan terug zijn van de koeien helpt Naomi Gabriëlle door alles wat zij heeft afgewassen af te drogen. Om tien over half elf zien we Ivan en Nicole samen op het rokersbankje. Nicole is supertrots op Ivan en laat hem dat weten.

Om iets voor elf zien we Benjamin, Rob, Mark, Ivan, Nicole en Wim pokeren in de horeca keuken. Bas en Ramona zijn op datzelfde moment weer een weddenschap aan het afspreken. Ze gaan zo weer darten en als Ramona wint moet Bas drie nachten buiten de loods slapen en dan mag hij ook niet in het Cordwood of de wellness, voor de rest mag alles. Als Bas wint moet Ramona drie dagen lang de hele dag met een shirt/trui lopen met de tekst ''stem op Bas''. Ze tekenen een contract zodat ze er niet onderuit kunnen. Later op de avond blijkt dat Ramona de dart wedstrijd gewonnen heeft. ''Ik zou maar een slaapzak gaan bestellen'', horen we haar zeggen. Ramona is blij dat ze gewonnen heeft, want nu heeft ze drie dagen een tweepersoonsbed als ze haar bed en die van Bas aan elkaar schuift. Er is meteen ook wat onduidelijkheid over wat nou wel en wat nou niet mag. Bas wil bijvoorbeeld zijn matras of dekbed meenemen, maar dat vind Ramona blijkbaar niet oké. Ook wil ze opeens niet dat hij in de gym of de fotostudio gaat liggen. Vanaf welke datum Bas drie nachten buiten gaat slapen is voor ons ook wat onduidelijk. We zien Bas namelijk gewoon in bed gaan liggen.

Om tien over twaalf spreekt Cees Ramona aan. ''Je had vandaag geloof ik ook een feestje met eten. Ik dacht 'die eet lekker door''. Ramona reageert er niet echt veel op. Ze beseft zich dat Cees haar in de gaten heeft zitten houden en laat weten dat ze morgen weer gaat sporten. Daarna gaat ze terug naar de slaapkamer waar ze gezellig verder kletst met Bas en anderen. Veel andere bewoners zitten op dat moment nog te pokeren en Rowena en Victoria zien we om tien voor half één een wandeling maken over het terrein om in alle rust een goed gesprek te kunnen voeren.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.