Bas: ''Ik greep Benji in zijn ballen en hij vond het niet eens erg'' ~ Utopia Gekte

12/26/2015

Bas: ''Ik greep Benji in zijn ballen en hij vond het niet eens erg''

Rare dans moves

Na het eten zien we Gabriëlle, Cees, Rowena en Ramona op de bank zitten. ''Je bent echt heel mooi. Ja je weet het niet, maar je bent echt heel knap. Je word alleen maar mooier, je bent ziekelijk mooi'', laat Gabriëlle aan Ramona weten. Rowena is het met haar eens. Ramona bedankt de dames. Gabriëlle draait zich vervolgens naar Cees toe. ''Gaat het goed Cees? Heb je het gezellig'', vraagt ze hem. ''Jazeker'', antwoord hij. Rowena schrikt op als ze het nummer Purpose van Justin Bieber uit de speakers hoort komen. Rowena word verliefd. ''Instant! Kijk kippenvel'', roept ze. Ze vraagt zich af of dit een nieuw nummer van hem is. Gefocust zit ze te luisteren naar de tekst. ''Gaat dit over zijn moeder'', vraagt ze. Ze krijgt er geen reactie op. Als het nummer weer voorbij is begint Cees over Rowena's familie bezoek. Hij vertelt dat hij aan Barry gevraagd heeft wat hij er van vind dat Rowena zo vaak aan Bjorn zit. ''Hij zei dat mag wel eens wat minder, maar anderzijds jullie doen dat allemaal. Maar dat mag dus wel wat minder'', laat hij weten. Rowena zegt dat ze Barry ook daarover gesproken heeft. ''Ik weet niet of hij dat zo heeft gezegd''.

Om half tien zien we de meeste bewoners dansen. Sommigen zingen mee en Cees zit op zijn drum kit te drummen. Mark schuurt even tegen Ramona aan, waarna Benjamin hetzelfde probeert. Gina loopt naar Mark toe. ''Wat sta je tegen andere vrouwen aan te schuren''. Maar als Mark het bij haar wil doen loopt ze weg. Ivan en Wim zien we op de bank liggen. Ivan was vuur aan het maken, maar Gina kwam zich ermee bemoeien en gooit er nu allemaal karton in. ''Ik word er echt gek van'', laat Ivan aan Wim weten. Om tien uur zien we Ivan bij Nicole op de vide. Nicole heeft pijn in haar buik, ze is heel erg jarig en alles zat een beetje strak dus is ze wat anders aan het aantrekken. Zodra ze omgekleed is doet Ivan een strik in Nicoles haar om het af te maken. ''O my god ik lijk net zo'n jaren 80 bruid'', lacht Nicole.

Om tien over tien zien we Bas ook op de bank zitten. Gina heeft inmiddels het vuur aangekregen en blijft maar bevestiging vragen over hoe goed haar vuurtje wel niet is. Gina wil dat Wim komt dansen. ''Nee'', antwoord hij. Hij is even in de chill modus. Nicole is inmiddels bij Ivan op de bank gaan liggen en Gina staat weer wild te dansen. Tegen meerdere mannen staat ze aan te schuren, maar als Mark om haar heen danst draait ze weg. Om tien voor half elf gaat Benjamin helemaal los. Hij staat tegen Naomi aan te schuren en Naomi moet er om lachen. Bjorn stond net ook al tegen haar aan te schuren, met Gina daar weer achter. Rowena vraagt ondertussen aan Cees of er nog een nummer is dat hij wil horen aangezien het voornamelijk muziek voor de jongeren is wat er gedraaid word. Ook Bas stond even mee te dansen. Hij werd gesandwiched door Mark en Benjamin. ''Ik greep Benji in zijn ballen en hij vond het niet eens erg'', laat hij daarna weten. De muziek avond sluiten ze uiteindelijk af met het nummer Imagine van John Lennon. Aangevraagd door Cees en ook gewoon een mooi nummer, vind Gabriëlle. Benjamin en Gina maken er nog even een show van door een raar ballet-achtige dans op te voeren. Te springen, rare buigingen te maken en op de handen te gaan staan. Bjorn en Naomi zien we schuifelen, Rowena en Ramona zien we schuifelen en Cees en Gabriëlle zijn ook samen aan het dansen. Na afloop van het nummer is het ''feestje'' voorbij en gaan de meesten naar buiten om te roken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.