Bas heeft een kut dag ~ Utopia Gekte

12/18/2015

Bas heeft een kut dag

Naomi doet het alleen als ze kapot verliefd is

Om kwart over vijf zien we Bas Rowena en Gabriëlle op de bank bij de open haard. Bas laat nogmaals weten een kut dag te hebben. Zijn post was te vroeg. Hij heeft zelf drie dagen geleden post verstuurt dus nu kruist het elkaar. Hij heeft niet kunnen sporten en dan Face die terug kwam maar er zo slecht aan toe was dat hij meteen weer mee terug ging naar de vogelopvang. Gabriëlle wist nog niet eens dat Face terug was en is natuurlijk meteen benieuwd hoe of wat. ''Hij zag er niet goed uit'', laat Bas weten. Heel sneu vind Rowena. ''Hij kan zichzelf niet wassen, zichzelf niet in evenwicht houden. Zijn kont was kaal'', vertelt Bas. Om half zes zien we Benjamin in de keuken staan. Hij is het avondeten aan het maken. Binnen is er even later weer een nieuw gesprek ontstaan op de bank voor de open haard. Bas, Rowena, Gabriëlle en Naomi zitten daar. Bas laat weten het leuk te vinden om mannen ongemakkelijk te laten voelen door met ze te flirten. Gabriëlle denkt dat Bas toch wel ook op mannen valt, maar Rowena gelooft Bas dat hij dat niet is.

''Waarom zeg je dan dat je niet vies bent van mannen'', vraagt Gabriëlle. ''Ben ik ook niet'', laat Bas weten. Bas heeft drie vriendinnen gehad. Johnny Depp vind hij een lekkerding, maar het gaat nooit gebeuren. Naomi zegt twee vriendjes te hebben gehad waarvan één niet helemaal echt was. Giorgio heeft ze dan niet meegerekend. die ene die niet helemaal echt was is er eentje van buiten. ''Eentje die veel te zeker was van zichzelf'', laat ze weten. ''Hoeveel bed partners heb je gehad'', vraagt Bas verder. ''Denk je dat ik daar antwoord op ga geven'', reageert Naomi. Ze zegt heel netjes te zijn. ''In ieder geval één'', grapt ze. Daarmee doelt ze op Giorgio. Ook vertelt ze dat ze het alleen doet als ze kapot verliefd is op diegene. Gabriëlle krijgt ook de vraag hoeveel vriendjes ze gehad heeft. ''Drie'', laat ze weten. Niet veel later stopt het gesprek weer. Om zes uur kunnen de bewoners namelijk aan tafel om te eten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.