Bas gaat alleen met Johnny Depp naar bed. ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Bas gaat alleen met Johnny Depp naar bed.

Wat is Naomi aan het doen?

Tijd voor een luchtiger onderwerp! Zo kunnen we allemaal weer even ademhalen na deze hectische dag en zwembaden vol tranen. Ramona, Rowena, Naomi en Bas kletsen nog even door terwijl Armanda net weg is. Ze hebben het over de geaardheid van Bas. Bas vind het erg leuk om juist een beetje gay te doen bij mensen die er niet tegen kunnen. Ook heeft hij weleens met mannen gezoend. Maar of hij echt gay is? Nee, zeker niet. Hij zou ook alleen maar met Johnny Depp naar bed willen gaan. En ook echt alleen maar Johnny Depp van alle mannen op de hele wereld. Hij heeft mij natuurlijk nog nooit gezien dus dat verklaart het een en ander. ;-)

Door naar het volgende luchtige onderwerp. Tatoeages voor je schaamstreek, maar dan in een sprayvorm. Of de Snorkel-o. Met een snorkel-o kun je je partner onder water euhm ja... Euhm. Okey, dit gaat te ver. Er lezen kinderen mee hier. Maar Naomi legt even uit wat ze ziet op haar beeldscherm tijdens haar zoektocht naar speeltjes voor volwassenen. Wie een beetje Engels kan mag de beschrijving van het desbetreffende product zelf even lezen op Amazon. Waarom ze naar dit soort speeltjes zoekt heb ik even gemist, maar stiekem ben ik erg benieuwd. Wordt wellicht vervolgd!

Armanda is ondertussen alweer druk bezig met haar schilderijtje en de mannen praten toevallig ook over onderwerpen voor volwassen. Ze fantaseren over wat ze met veel geld zouden doen en we horen Mark over pornosterren, Charlie Sheen en voetballer Suarez. Het lijkt opeens of we naar een heel ander programma kijken en er niks is gebeurd vandaag.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.