Bas en Rowena springen van de vide naar beneden ~ Utopia Gekte

12/23/2015

Bas en Rowena springen van de vide naar beneden

Bas zoekt een slaapplek

Om half drie zien we Ivan in de kappersstoel zitten bij Gina. Zij zorgt er voor dat zijn kapsel weer bijgewerkt word. Bjorn is om drie uur nog steeds/weer zijn post aan het lezen. Bas zien we om kwart over drie in de kas het een en ander schoonmaken en Wim is samen met nog wat heren buiten druk aan het werk bij de werkschuur. In de werkschuur zien we ook de bokaal voor de Utopiaan van het jaar staan die er steeds beter uit begint te zien. Het word een echt kunstwerk (zie foto onderaan dit bericht). Nicole en Gabriëlle zien we om tien over half vier op bed liggen. Gabriëlle lijkt te slapen en Nicole geeft aan gewoon even te willen tukken tot de boodschappen er zijn. Bas is ondertussen op zoek naar een slaapplek. Hij heeft gisteravond een wedstrijd darten verloren en moet nu drie nachten buiten de loods gaan slapen. In de kas lopen volgens Bas ''mad veel'' muizen en in de stal precies hetzelfde. Plus dat het daar ook nog eens erg koud is. Rob geeft Bas het advies om in de fotostudio te gaan liggen. Daar ligt een matras en op de vide ligt ook nog een matras die Bas zou kunnen pakken.

Niet veel later worden de boodschappen afgeleverd. Een grote lading boodschappen. Mark spreekt met de leverancier af dat er de volgende keer een totaal nota komt. Volgende week gaat Mark dan meteen betalen. Hij wenst de leverancier fijne kerstdagen en bergt vervolgens snel een doos met boodschappen op in Le Luifel. Wel met mede weten van Nicole. Waarschijnlijk zijn het spullen die nog niet gepakt mogen worden. Als Bas de boodschappen zegt hij dat Face ook weer terug is. ''Geintje'', zegt hij er snel achteraan. Even later zien we een groepje bewoners in het kantoor staan. Op de grond ligt het matras dat Bas zojuist van de vide afgehaald heeft en hij en Rowena gaan van de vide naar beneden springen om vervolgens op het matras te landen. Velen willen dat zien en komen dus kijken. Als Rowena er van af wil springen meld Ivan haar dat een vrouw eigenlijk niet van een grotere hoogte dan 80 centimeter naar beneden mag springen omdat je dan ''onvruchtbaar'' zou kunnen raken. Ivan vraagt niet veel later om verduidelijking bij Nicole. Zij vertelt dat je dan een baarmoederverzakking kan krijgen, maar dat is alleen als je regelmatig springt. ''Gadverdamme joh smeerpijp. Ik zou zo op je spugen als ik thuis was'', horen we Rowena niet veel later opeens roepen als Ivan iets met haar oor doet.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.