Bas denkt dat Ivan te populair is om van te winnen ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Bas denkt dat Ivan te populair is om van te winnen

Mark hoort na Wim ook Bas uit

Na het korte gesprek tussen Mark en Bas neemt Mark Bas mee naar buiten. ''Weet je al wat je gaat doen'', vraagt Mark al fluisterend aan Bas. ''Nee'', reageert Bas. Bas denkt het niet te kunnen winnen van Ivan en denkt dat Mark ook niet van Ivan kan winnen. Bas denkt dat Ivan zo populair is binnen en buiten dat ze hem niet kunnen overtreffen. Tenzij ze tactisch gaan stemmen, maar dat willen beide heren niet. Mark benadrukt dat Ivan altijd met Utopia bezig is, maar dat Bas ook heel veel fans heeft. ''Maar niet binnen'', vult Bas aan. Mark denkt dat Nicole, Gabriëlle, Ivan, Bas en hijzelf allemaal willen winnen. ''Het zal je verbazen hoe er gestemd gaat worden'', laat Mark weten. ''Dat ze expres niet op Ivan gaan'', vraagt Bas. ''Dat zou kunnen''. Mark denkt in ieder geval geen stem van Ivan te gaan krijgen. ''Dus voel je er ook niks voor om op hem te stemmen'', vraagt Bas. Mark denkt sowieso wel op Ivan te gaan stemmen. Hij gaat geen tactisch spelletje spelen. Mark is van mening dat Ivan alles heeft om de Utopiaan van het jaar te zijn, ''maar wat is dat eigenlijk?'' Bas zou zijn stemmen willen verdelen over Mark, Ivan, Gabriëlle, Cees en Rowena. ''Rowena'', vraagt Mark verbaasd. Bas legt uit dat hij haar wel een stem zou willen geven omdat ze net als Bas ook de switch heeft gemaakt naar het veganistisch worden.

Mark zou als hij moest kiezen stemmen op Ivan, Bas, Gabriëlle en Wim. Die laatste hebben ze gewoon nodig. ''Aan Utopia moet gebouwd worden''. Mark beoordeeld zijn stemmen op aan wie ze wat hebben en wat ze doen. ''Maar Rowena omdat ze een switch heeft gemaakt? Is dat dan Utopia'', vraagt Mark verder. Bas zegt dat het niet alleen daarom is, maar doordat zij ook die switch heeft gemaakt voelt Bas zich ook niet alleen. Het is heel persoonlijk legt hij uit. ''Ach we zien het wel'', laat Bas weten. ''We zijn allemaal winnaars'', reageert Mark. Bas zegt nog steeds te zijn voor de 50/50. Wat hij daarmee bedoeld is bij ons niet duidelijk. ''Goed slot offensief'', reageert Mark. De heren lopen weer de loods in. Ze lopen naar Cees toe om hem te vertellen dat ze een nieuw chocolademelk apparaat willen omdat de winter er aan komt en mensen dan warme chocolademelk willen. Het liefst willen ze het apparaat voor niks natuurlijk. Cees belooft zijn best te gaan doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.