Bas blijft, Stefanie moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Bas blijft, Stefanie moet Utopia verlaten.

En Wim mag ook blijven!

Vol spanning hebben we allen gewacht op dit zenuwslopende moment. Bas werd als eerste veilig gesteld door Ramona, iets wat totaal onverwachts gebeurde. Vervolgens kwam het beslissende moment waarin Stefanie naar huis is gestuurd. Ze is van mening dat Stefanie buiten de poorten van Utopia een omslag moet maken en niet binnen Utopia. Niet alleen voor Stefanie is dit een heftig emotioneel moment, ook Ramona heeft het er ontzettend moeilijk mee gehad en huilde mee. Stefanie zelf is een aantal minuten lang stil en huilt in de armen van Wim. Uiteindelijk is het Gina die vraagt of ze nog iets gaat zeggen over haar tijd in Utopia.

''Ik kwam jankend binnen omdat ik thuis mistte en ik ga er jankend uit omdat ik jullie ga missen. Ik heb hier heel veel geleerd, ben een heel stuk gegroeid, heb mijn borderline academie kunnen doen, ga de zwangerschap van mijn beste vriendinnetje meemaken. Zullen we gewoon gaan roken ofzo? Maar serieus'', aldus Stefanie.

Zo gezegd, zo gedaan. De geĆ«motioneerde groep wandelt gezamenlijk naar buiten voor een sigaret. En ook bier mag wat Stefanie betreft niet ontbreken tijdens haar laatste minuten in Utopia.  Nog voordat ze haar spullen pakt krijgt ze al vele knuffels en adviezen van haar medebewoners. Zoals je op de onderstaande foto's kan zien is er veel verdriet rondom deze eliminatie. Ook de vaste bedpartner van Stefanie in Utopia (Rob) moet een traantje wegvegen.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.