Bas: ''Als er liefde was is dat gister geëindigd'' ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Bas: ''Als er liefde was is dat gister geëindigd''

''Ik heb gevraagd of ze verliefd op je is''

We schreven net al kort over het familie bezoek van Rowena. Ook de kat is mee. Rowena grijpt haar kans en knuffelt daar even mee. ''Ze is nog steeds mooi en donzig'', laat ze weten. Daarna loopt Rowena met Barry naar buiten. Ze knuffelen met elkaar en geven elkaar wat kusjes. ''Schat als je het niet red, zeg het hé'', aldus Rowena. ''En dan? Hoe ga je het oplossen. Stuur je een paar vriendinnen'', reageert Barry. Af en toe als hij thuis is kijkt hij de stream, maar hij gaat niet de hele dag zitten kijken. Wel kijkt hij de tv uitzending. De familie heeft ook een lading kleding voor Rowena meegenomen, waar ze heel blij mee is. Barry laat weten dat er mensen zijn die haten op de diadeem van Rowena. ''Dat achterlijke ding op je hoofd, hoe oud ben je nou'', zijn dan opmerkingen die gezegd worden. Rowena neemt dat niet te serieus en Barry lijkt zich er ook niks van aan te trekken. Rowena heeft een nieuwe blouse gekregen en trekt hem aan. ''Wow hoeveel hebben jullie wel niet meegenomen''. Ze krijgt naast de blouse ook sokken, regenlaarzen een jas en meerdere jurken. Een soort leer achtig jurkje, een jurkje met één lange en één korte mouw en ze heeft een pet van Ome Hans gehad. Die heeft hem uit Duitsland opgestuurd verteld haar vader. Rowena pakt om kwart voor twaalf haar diadeem erbij. ''Zijn ze gemeen over mijn hoedje. Ik vind hem gewoon grappig''. Ze zet hem dus gewoon op. ''Hier zeggen ze dat ook, ik kan je niet serieus nemen met dat ding hoor. Daarom draag ik hem juist''. Rowena krijgt ondertussen nog veel meer kleding, onderbroeken, shirtjes enzovoort.

We schakelen even over naar de andere stream want daar zien we Ramona en Gabriëlle in gesprek. ''Misschien later even praten'', horen we Gabriëlle zeggen. ''Maar ik ben hier gevoelig voor. Ik heb gister bewust de keus gemaakt om daar te slapen omdat het een grapje is'', reageert Ramona. ''Als jij zo'n vraag stelt denk ik wow. We hebben allebei apart geslapen'', laat Ramona weten. Ook Bas komt er bij staan. Gabriëlle vraagt waarom Ramona verantwoording aflegt. ''Omdat je het me vraagt'', reageert ze. ''Ik heb gevraagd of ze verliefd op je is'', vertelt Gabriëlle aan Bas. ''Waarom vraag je dat niet aan mij'', vraagt Bas dan. Bas laat weten dat ze een leuk gesprek hebben gehad, maar dat ze op den duur weg moest omdat het niet meer leuk was. Het was heel koud, Ramona was beweeglijk en ze trok telkens het dekbed weg. ''Als er liefde was is dat gister geëindigd'', grapt Bas. ''Ik heb ook geen ruimte meer voor iemand anders omdat ik zo verliefd op mezelf ben'', grapt Ramona met hem mee. ''Omdat je zo vol van jezelf bent'', lacht Bas.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.