Armanda weet zeker dat ze gaat. ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Armanda weet zeker dat ze gaat.

Amado ziet spoken?

''Ik wil never dat je gaat, maar om je zo te voelen is ook niet fijn lieverd. Dat is ook niet goed'', laat Ramona weten bij de computers. Ze heeft zich in het gesprek gemengd en Armanda is nog altijd in tranen. Bas vind het maar kinderachtig van Amado dat hij Armanda dwingt zo'n beslissing te nemen. ''Hij kan hier over een paar dagen al zijn. En volgend jaar kan hij weer twee keer hier zijn. Voor hetzelfde geldt ga je de eerste maand alweer weg en dan heb je hem nog 3x gezien'', beredeneerd hij. Armanda begrijpt hem desondanks alles wel. Al vind ze de waanideeën van Amado onredelijk. ''Maarja. Hij is sowieso echt mijn alles. Dus''.

Ramona vind het erg lastig allemaal en vind dat ze met Amado moet kunnen praten. ''Ja, hij was hier op bezoek en toen was alles weer goed. Maar nu interpreteert hij alles weer... Volgens mij had hij een beetje verwacht dat ik mijn 24 uur aan zou vragen en met hem mee zou gaan naar huis. Dan heb ik van te voren volgens mij ook een keer gezegd. Ik wil... Ja... Ja.. Nou ja... Anyway... Hij denkt er gewoon teveel over na en ziet gewoon allemaal spoken. Hij denkt dat ik hier misschien nog een jaar wil blijven. En hij heeft natuurlijk al aangegeven dat hij het heel zwaar had in de eerste brief. Misschien had hij toen al verwacht dat ik naar huis zou komen'', legt Armanda uit.

Ramona vind het allemaal een beetje heftig waarop Bas begint te lachen. Hij is het er helemaal mee eens. ''Hij was gewoon afgevallen weet je wel'', laat Armanda weten terwijl ze wederom volschiet van emoties. ''Als hij dat voelt, dan is het het gewoon niet waard'', besluit ze. ''Ik zou eerlijk zeggen. Als het met mijn moeder niet goed gaat, dan ga ik ook naar huis. Wat ik dan lastig vind aan dit verhaal, dan denk ik ja. Waar hebben we het dan over'', aldus Ramona. En dat is dan ook wat Armanda bedoelt met het zien van spoken. Armanda zegt volmondig 'ja' wanneer Bas vraagt of ze zeker weet dat ze wil gaan. Hoe zeker ze dit weet zien we morgen...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.