Armanda kondigt vertrek aan, om zes uur verlaat ze het terrein ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Armanda kondigt vertrek aan, om zes uur verlaat ze het terrein

Armanda barst in tranen uit

Het is inmiddels 15:30 en Armanda is in tranen uitgebarsten. Rowena zit naast haar en Armanda laat haar de brief lezen die Amado haar heeft geschreven. Even later komt Ivan er ook bij staan, hij knuffelt even met Armanda. Rowena kijkt Armanda recht in haar ogen aan en vraagt wat ze wil. ''Ja ik wil gewoon echt naar huis'', snottert Armanda. Armanda geeft aan dat ze Amado zo helemaal niet herkend. Ze denkt dat hij helemaal verblind is van jaloezie of verliefdheid. De brief die Amado geschreven heeft breekt zelfs het hart van Rowena. Armanda denkt dat als ze nu naar huis gaat dat het nog wel goed komt. Ze vind het jammer dat Amado zo over Bas denkt omdat Armanda het echt alleen puur als een vriendschap ziet waar ze heel dankbaar voor is.

''Hij heeft mij nodig. Wij zijn echt één samen. Ik hoopte alleen dat hij ook gelukkig kon zijn zonder mij in de tijd dat ik hier zit'', aldus Armanda. Rowena legt uit dat het op straat ook fout kan gaan als andere mannen haar aanspreken. Ze vind dat Armanda het vanuit haar hart moet bekijken. Als Armanda vind dat ze niks fout doet hier in Utopia dan moet dat goed genoeg zijn voor Amado.

Armanda baalt er heel erg van dat als ze gaat ze Utopia definitief achter moet laten, maar ze wil echt heel graag gaan. Rowena snapt dit en ze vind het logisch dat ze haar liefde voor Utopia weggooit. Rowena vind wel dat haar vriend mee zou moeten groeien in wat Armanda hier allemaal doet. Hij zou het moeten snappen volgens haar. Er volgt een streamlock. Na de streamlock is het gesprek tussen Rowena en Armanda inmiddels afgelopen en zien we Armanda achter de computer zitten.

Gabriëlle en Ramona zijn ook samen in gesprek. Ramona geeft aan dat ze vanaf haar vijfde al voller is. Ramona heeft zichzelf pas leren kennen toen ze naar de theaterschool ging. Daarvoor was ze niet echt blij met zichzelf. Ramona kijkt altijd alleen maar naar haar hoofd als ze in de spiegel kijkt, ze is niet echt blij met haar lichaam. ''Ik weet dat het niet goed is. Ik voel mezelf geen lelijke vrouw, maar ik ben wel onzeker over mijn lichaam. Ook op het gebied van mannen. ik zou me nooit open durven te stellen tegenover een man die ik leuk vind''. Ramona is bang dat ze dan gekwetst word als ze haar lichaam laat zien.

Toen Ramona 17 jaar was wilde ze echt een strak lichaam. Toen is ze 42 kilo afgevallen. Toen danste ze nog 5 keer in de week. Toen ze eenmaal met dansen gestopt was kwam ze weer aan. Gabriëlle wil haar wel gaan helpen met afvallen en Bas wil haar ook graag helpen. ''Ik wil je echt graag helpen. Wat voor smoesje je ook verzint ik ga je niet geloven. Je moet het echt zelf willen en dan help ik je ermee. Als je van jezelf wil houden dan moet je dit gewoon echt gaan doen'', aldus Gabriëlle. Toen Ramona zich 4,5 weken geleden woog, woog ze 149 kilo. Gabriëlle woog op haar zwaarste gewicht 143 kilo. Ramona wil heel graag onder de 100 kilo wegen uiteindelijk.

Gabriëlle is ervan overtuigd dat als je kan bewegen je ook kan afvallen. Daar heeft Ramona geen maagverkleining voor nodig. Gabriëlle vraagt zich af of Ramona verlegen is. Ramona geeft aan dit niet te zijn, maar ze is zich er wel van bewust dat er mensen thuis zijn die het volgen en meekrijgen. Gabriëlle en Ramona maken een deal. Vanaf maandag 14 december gaan ze beginnen met de training. Ramona gaat afvallen en Gabriëlle gaat er alles aan doen om haar te helpen. Ze geven elkaar een dikke knuffel en zijn allebei blij dat ze meer over elkaar te weten zijn gekomen.

Armanda heeft inmiddels besloten om echt daadwerkelijk naar huis te gaan. Ze heeft de groep bij elkaar geroepen en laat weten vandaag nog naar huis te vertrekken. ''Ik ben echt super blij met de afgelopen twee maanden. Ik vond het echt super fijn, maar ik had ook een tweestrijd gevoel. Ik voel heel veel liefde voor Utopia en heel veel liefde voor jullie, maar Amado staat voor mij op nummer 1''. Zo meteen om 18:00 uur stapt Armanda de poort uit. Ze gaat iedereen echt super erg missen. ''Rowena, Cees, Bas en Bjorn jullie zijn echt super kanjers. Ik vind jullie echt helemaal te gek'', aldus Armanda. Ze vind iedereen echt super geweldig. Armanda geeft iedereen alvast een dikke knuffel en bedankt ze voor alles. Volgens Bas gaat ze er zeker spijt van krijgen, maar ondanks dat Armanda het een hele moeilijke beslissing vond, staat ze achter haar keuze.

''Zeg tegen Amado dat hij een klootzak is'', grapt Ivan. Ramona hoopt dat als ze ooit een keer naar buiten komt ze elkaar nog een keer zien. Cees vind het heel erg jammer dat ze vertrekt en snapt ook niet dat ze niks heeft gezegd. Armanda legt uit dat ze het eerst zeker wilde weten. Dit snapt Cees wel. Ook krijgt ze een dikke knuffel van Mark. Iedereen wenst haar heel veel succes buiten de poort. Armanda gaat nu haar spullen inpakken. Gina bied hulp aan, maar ze red het wel alleen. Bas, Rowena, Armanda en Bjorn maken nog een laatste selfie.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.