Armanda verlaat het Utopia terrein ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Armanda verlaat het Utopia terrein

Bas Utopiaan van het jaar

Om zes uur is Cees degene die Armanda er op wijst dat het zes uur is. Ze stapt achter de computer vandaan en gaat haar spullen pakken. Ze is er klaar voor en staat 100% achter haar beslissing. Armanda knuffelt binnen alvast met Ivan. ''Zet hem op hé''. Volgens Ivan komt dat wel goed. Ook Bjorn komt meteen even knuffelen. ''Ik vind het helemaal niet leuk'', zegt hij. ''Je hebt Row'', reageert Armanda terug. Om acht over zes gaan ze met zijn allen richting de poort. Ramona zegt het leuk te vinden dat ze Armanda nog even meegemaakt heeft. En andersom denkt Armanda er precies hetzelfde over. Armanda vraagt zich ondertussen af waar Bas is, gelukkig komt hij ook al snel aanlopen. Armanda zegt de blogs over Utopia te gaan volgen al is het volgens haar leuker om zelf in Utopia te zitten. Bij de poort aangekomen lopen ze meteen door naar de achterste poort. Er word geen groepsfoto gemaakt want dat hoefde van Armanda niet. Armanda laat weten veel respect te hebben voor iedereen. Bij de achterste poort is het lekker druk. Daar word er nog uitgebreid afscheid genomen door Armanda. Ze knuffelt iedereen één voor één en heeft ook voor iedereen nog een persoonlijke boodschap. ''Nou Rob, ik zal een varken slachten in jouw naam'', grapt Armanda. Maar dat gaat ze natuurlijk niet echt doen. Wel gaat ze aan Stefanie doorgeven wat Rob gezegd heeft.

''Dankjewel, ik heb nog wat in je dropbox gezet'', laat ze aan Benjamin weten. Voor Ivan heeft ze veel respect. Wim geeft ze de raad om niet de hele tijd alleen maar te bouwen. Bas knuffelt ze ook al wilde ze die eigenlijk voor het laatst bewaren. ''Save the bas(t) for last'', lacht ze. ''Zet hem op hé'', spreekt ze Ramona moed in. Mark bedankt ze voor zijn vrolijkheid, zijn harde werk en zijn spirit. Gina noemt ze een toppertje. Nicole wenst Armanda fijne feestdagen en Rowena krijgt van Armanda te horen dat ze een mooi persoon is. ''Bedankt voor alles''. Rowena is emotioneel. Hoewel het door het donker niet goed te zien is kunnen we dat wel aan haar stem horen. Bas komt uiteindelijk toch nog een tweede keer aan de beurt. ''Bedankt voor alles hé. Het gaat je goed'', laat hij weten. ''Jij ook. [...] Utopiaan van het jaar hé'', reageert Armanda. Als Armanda de achterste poort uitloopt word ze nog nageroepen. ''Team vegan'', gilt Gina. ''Doei lieverd, doei''. Van Rowena moet ze de groetjes doen in Amsterdam. ''En donder nu maar op'', grapt Rowena. Om precies kwart over zes heeft Armanda nog een laatste boodschap voor de bewoners. ''Ik hou van jullie oké''. Daarna verlaat ze officieel het Utopia terrein en lopen de achtergebleven bewoners rustig terug naar de loods.

Rowena had wel verwacht dat Armanda niet heel lang zou blijven. ''Maar dit is wel heel snel'', vult Bjorn aan. Rowena wilde zich eigenlijk groot houden, maar dacht ''fuck it''. Volgens Cees is dat alleen maar mooi. ''Nou dan ga ik morgen ook maar'', grapt Cees. Maar dat vinden Rowena en Ramona geen goed idee. ''Nee'', roepen ze. Bas zien we in zijn eentje richting de stal lopen. Bjorn volgt hem. Hoewel Bas het niet echt duidelijk laat zien merken we dat hij er niet echt blij mee is. Dit is natuurlijk al de tweede persoon in twee dagen tijd die Utopia verlaat waarmee Bas goed bevriend was. Met Stefanie kon hij het namelijk ook altijd wel goed vinden.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.