Armanda ventileert over Nicole die haar oneerlijk zou behandelen. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Armanda ventileert over Nicole die haar oneerlijk zou behandelen.

Gaat ze met Nicole praten?

Armanda word veel vergeleken met Nicoline en dat staat haar niet aan. ''Ik ben gewoon Armanda weet je! Nicole vind het ook vervelend als zij Nicoline wordt genoemd'', laat ze weten. Ze praat over deze kwestie met Bas in de kas. Hij begrijpt haar irritatie en geeft aan dat ze zichzelf nooit heeft neergezet als de nieuwe Nicoline. Het zit Armanda erg hoog en ze vind het dan ook oneerlijk. Wie haar precies met Nicoline vergeleken maakt ze overigens niet duidelijk. ''Het komt allemaal voort uit jaloezie, als je dat maar weet. Ik durf ook te wedden dat Nicole bezig is met een campagne om mij weg te krijgen'', weet Bas te vertellen. Armanda geeft aan dat dat goed zou kunnen. ''Daarom heb ik zoiets van, moet ik met haar praten om nader tot elkaar te komen? Of zal ik haar lekker haar eigen gang laten gaan?''

Die keuze laat Bas aan Armanda zelf over. Hij vind het beide goed. ''Ik snap niet dat ze zo bot kan zijn weet je. Zo bot! Echt. Zij had liever gewild dat ik zo'n nep idealist was die alleen maar praat over dingen en verder niks doet'', moppert Armanda. ''Een beetje als Benjamin'', vraagt Bas. Nee, niet als Benjamin. ''Meer als Nicoline. Maar Benjamin doet het ook wel een klein beetje. Ik ben gewoon heel normaal. Ik ben niet zo intellectueel ofzo. Ik ben ook niet dom. Maarja, als zij gewoon leuke gesprekken wil voeren bij de haard. Dat vind ik ook hartstikke leuk, maar kom dan gewoon naar me toe weet je wel. Ik moet het er gewoon met haar over hebben want ik zit er wel een beetje mee. En Nicole waarschijnlijk ook. Zou ze het hebben gehoord? Dat vind ik wel grappig. Maarja, aan de andere kant is het ook niet echt chill. Maar het is gewoon. Ik vind het gewoon zo grappig dat zij het heel erg vind hoe ik heb gestemd, terwijl ik ook drie stemmen van Benjamin heb gekregen omdat ik niet mee wil doen met bouwen. En van Nicole omdat ik niet mee wil doen met de groep. Ik stem precies hetzelfde. Op iemand die niet mee wil doen met het grote plaatje en dan word ik erop afgerekend. Het slaat eigenlijk nergens op. Ik zag wel dat Benjamin dat ook ging begrijpen en dat het eigenlijk hetzelfde is''.

Armanda durft niet zomaar met Nicole te gaan praten omdat ze zo hard en intimiderend kan praten. ''En ook met zo'n stelligheid, alsof zij het wel weet. Alsof zij als enige echt weet hoe de vork in de steel zit. Zo praat ze. En dan ben ik bang dat ik niet meer helder kan nadenken en niet meer kan relativeren. Maarja. Bjorn en Cees eten ook vlees en dat is helemaal geen punt weet je. Ze is heel jaloers. Want in het begin toen ik hier kwam vond ze het al niet tof met dat kickboksgala. Met de markt vond ze het niet leuk dat Gabriëlle zo populair is en dat zij amper iets krijgt van mensen. Toen was jullie dansuitdaging. En nu ik weer omdat mijn ding andere dingen overschaduwt ofzo''.

Bas vind Nicole een beetje kinderachtig soms. ''Kom op, je bent in de dertig'', laat hij weten. Armanda snapt niet dat Nicole dat inzicht zelf niet heeft. Nicole vond Bas naar eigen zeggen de eerste week wel leuk en daarna ook niet meer. Armanda laat verder nog weten het jammer te vinden dat één van de nieuwelingen weg moet en ook een genomineerde. Zowel Bas als Armanda vinden het 'fcking stom' dat ze Nicole niet hebben genomineerd. ''Dan was ze nog weg ook'', aldus Bas. Ze zijn het er ook beide over eens dat Stefanie al die stemmen niet heeft verdient. Volgens Bas kreeg ze die alleen maar omdat ze populair is bij de kijkers. Hij noemt het een naaistreek. Armanda vind het stom dat ze er niet eerder over hebben nagedacht om Nicole te nomineren. En Bas vertelt nogmaals dat Nicole er nu alles aan doet om hem weg te krijgen.

''Laat haar maar lekker in een zak gaar koken'', besluit Armanda. ''Ze graaft haar eigen graf'', vult Bas verder aan. 


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.