Armanda twijfelt weer of ze wel naar huis wil. ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Armanda twijfelt weer of ze wel naar huis wil.

Armanda weet niet of ze wil blijven.

Armanda en Bas staan samen buiten. Armanda geeft aan dat ze nog geen definitieve beslissing heeft gemaakt. Ze had zelf in gedachte om op 31 december naar huis te gaan. Bas geeft aan dat dit over 3 weken al is en dat die 3 weken zo voorbij gaan. Armanda vind dat hij daarin wel gelijk heeft. Dan volgt er een streamlock. Na de streamlock zien we Bas en Armanda nog steeds buiten staan. Bas maakt nog even duidelijk dat dit echt een unieke kans is hier in Utopia. Armanda is super dankbaar dat ze hier in Utopia is. Armanda is ook super blij met de vriendschap met Bas.

Ook maakt ze duidelijk dat ze Bjorn, Cees en Ramona echt top mensen vind. Armanda weet niet of het toegevoegde waarde heeft om nu nog te blijven en dan 31 december alsnog weg te gaan. Ze denkt nog even na over wat ze hier nog allemaal had willen doen. Ze had ook nog een week lang niet willen praten voor de goede doelen. Ook al weet ze dat ze dat niet vol gaat houden. ''Ik heb echt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en misschien heeft Amado de beslissing voor me gemaakt. Hij voelt wat hij voelt en hij vind dat hij me los moet laten. Ik kan wel zeggen dat hij niet zo moeilijk moet doen, maar hij voelt gewoon heel intens. Ik heb dat ook wel eens gevoeld'', aldus Armanda.

Bas vind het een beetje manipulerend dat Amado niet op bezoek wil komen. Armanda daarentegen denkt dat Amado het gewoon niet trekt en daarom niet op bezoek wil komen. Armanda heeft in haar laatste brief geschreven dat Amado er wat moois van moet gaan maken. Dat hij nu de kans heeft om zichzelf te ontdekken. Amado heeft dit alleen niet positief opgepakt en denkt dat Armanda hem van zich af wil duwen. Armanda geeft aan een hele sterke band met Amado te hebben. Bas vind dit een beetje raar. ''Hoe kan dat dan, dat je zo'n sterke band hebt met elkaar en dan gaan jullie nu zo met elkaar om'', aldus Bas. ''Nu komt zijn negatieve kant naar boven, maar het is echt een fantastisch mens'', laat Armanda weten.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.