Armanda ontvangt een boze brief van Amado ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Armanda ontvangt een boze brief van Amado

''Ik moet kiezen tussen mijn relatie en Utopia''

Bas heeft nog maar net opgehangen of er gebeurd al weer wat anders. Alles gebeurd tegelijk en het is moeilijk om alles te volgen. We kiezen er voor om Armanda te volgen. We zagen haar namelijk net al tijdens Bas zijn telefoon gesprek met een brief in haar handen naar de kas lopen en het leek alsof ze vanaf de brievenbus kwam. Om half vijf zit Ivan bij haar in de kas en vertelt Armanda langzaam maar zeker wat er aan de hand is. Normaal krijgen de bewoners maar één keer in de maand post en als je dan een extra brief krijgt kan het nooit goed nieuws zijn. Armanda laat weten dat Amado haar vriend het niet trekt dat ze daar is. Hij vind het egoïstisch en is boos. Hij wil dat ze naar huis komt. Ze hadden de afspraak gemaakt dat ze naar huis zou komen als hij het niet trekt en ze heeft zich niet aan die afspraak gehouden. Hij zou dat namelijk al eens aangegeven hebben. Vrijdag zou Armanda haar bezoek weer ontvangen, maar Amado wil vrijdag ook niet meer langs komen. ''Hij vertrouwt het niet''.

Armanda laat weten dat Amado van mening is dat dit haar keus is geweest zonder aan hem te hebben gedacht. Ze is in tranen en is duidelijk geraakt door de tekst in de brief. ''Fucked up man'', reageert Ivan begripvol. ''Dat mijn liefde voor Utopia en de dieren belangrijker is dan hij, dat vind hij''. Armanda had al een hele gekke droom vanochtend en voelde al dat het helemaal mis ging. ''Eigenlijk wil ik gewoon naar huis. Ik voel gewoon dat ik naar huis moet''. Armanda kent hem niet zo. ''Hij is super liefdevol en warm en relaxed''. Ze kent hem echt niet zo. ''Dit is niet Amado''. Ze denkt dat hij beïnvloed word door haar schoonmoeder. Haar schoonmoeder was gelijk bang dat Armanda vreemd zou gaan. ''Waar hebben we het over. Je weet hoeveel ik van Amado hou. Dat was het enigste waar ze het over kon hebben. Bullshit. Het lijkt wel alsof dit gewoon een brief is van haar''. Ivan vind het klote voor haar. ''Maar ja ik snap wel dat hij het gewoon. Dat hij me zo erg mist en...''. Ivan benadrukt dat dat toch wederzijds is en inderdaad Armanda mist haar vriend ook heel erg. Armanda loopt weleens met een t-shirt aan met daarop een hart en zijn naam. ''Is dat om jezelf te overtuigen dat je nog van me houd'', zou hij gevraagd hebben. Heel raar vind Armanda.

Ze moet nu eigenlijk gewoon kiezen tussen haar relatie en Utopia. ''Een fucked up keuze'', laat Ivan weten. Armanda is nu gewoon heel emotioneel en volgens Ivan moet ze het even laten bezinken. Het zou fijn zijn als hij tijdens het bezoek gewoon zou komen. Dan kunnen ze nog even praten. ''Waarom wil hij dat niet doen?'', vraagt Ivan. ''Hij trekt het gewoon niet dat ik hier ben en dat hij mij moet missen. Dat ik het hier naar mijn zin heb. Dat vind hij gewoon heel zwaar''. Armanda zit elke dag in een soort van tweestrijd. Ze denkt telkens ik ga maar naar huis. Ze voelt gewoon dat het niet goed gaat dus probeerde ze net die afweging te maken. ''Wat kan ik hier nog neerzetten en ja ik ben natuurlijk ook heel blij met de vriendschappen die ik hier heb opgebouwd, maar heb zo'n bijzondere band met Amado. Dat is echt. Ik vind het gewoon heel jammer dat... Ik wil niet mijn relatie opofferen voor dit weet je. Maar ik vind het jammer dat het zo moet'', laat ze weten. ''Dat je een keuze moet maken tussen dingen die heel veel voor je betekenen'', vult Ivan aan. Ivan besluit haar even alleen te laten met haar gedachten. Als hij iets voor haar kan doen moet ze het maar zeggen. ''Sterkte man''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.