Armanda is de Utopiaan van het heelal. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Armanda is de Utopiaan van het heelal.

Complimentendag.

Er is altijd één ding waar Wim wel bijzonder hard zijn best voor doet. Als eerste aan tafel zitten! Wim heeft niet per se een honger die nooit te stillen is, maar dat het zijn hobby is om als eerste te schrokken is een ding wat zeker is. Ook wanneer de afbakbroodjes op tafel liggen zit hij dan al snel zijn broodje te smeren. Wanneer Cees vraagt of ze niet even kunnen wachten is het weerwoord van Wim dat hij nog niet aan het eten is. Ondanks dit kleine strubbelingetje weet de groep wel genoeg complimenten aan elkaar uit te delen tijdens de brunch. Tegenwoordig moeten de bewoners elkaar complimenten geven op zondag. Het is dus een behoorlijk vreemde bedoening met al die liefde voor elkaar uit het niets.

Vlak voor de brunch hebben Armanda en Rowena nog even gekletst over de nieuwelingen. ''Ik heb bij Ramona meer het gevoel dat ze zich goed kan aanpassen en dat ze weet van aanpakken. Zoals die workshop die ze al heeft gedaan'', laat Rowena weten. Armanda is het er mee eens. Toch denkt Rowena dat Ramona het erg moeilijk gaat krijgen. Ze vind beide dames heel erg lief, maar op een andere manier. Voor Rowena is de keus duidelijk: Ramona omdat ze zo heel lief is. En Armanda lijkt het er volledig mee eens te zijn. Wanneer Ivan met zijn tandenborstel in zijn mond aan komt lopen vragen ze hem of hij er ook al uit is. Dat beaamt hij zonder te zeggen wie. ''Op mij. Voor de Utopiaan van het jaar verkiezing'', grapt Armanda. Ivan: ''Voor mij ben je de Utopiaan van het heelal''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.