Armanda gaat Utopia morgen verlaten?! ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Armanda gaat Utopia morgen verlaten?!

Deprimerende livestreams.

We zijn wel gewend van Rob dat hij graag op zijn billen blijft zitten, maar normaliter doet hij dat met een wat optimistischer gezicht of een krant in zijn handen. Deze avond is hij nog steeds zichtbaar geraakt door het vertrek van Stefanie. Met pruilende lipjes kijkt hij voor zich uit, met zijn gedachten in een hele andere wereld. Het is duidelijk dat Rob warme gevoelens draagt voor Stefanie ondanks dat het nooit tot een echte relatie is gekomen. Benjamin zit in stilte naast hem en Rowena is een bank verder al een tijdje aan het schrijven. De sfeer in de loods is vooralsnog niet veel beter dan toen bekend werd dat Stefanies Utopia avontuur is afgelopen. Al heeft niet iedereen er zoveel last van als Rob. Gelukkig heeft het vuur volgens Rob een soort mediterende werking. Ook Benjamin zegt vol bewondering het erg kalmerend te vinden. Ondanks deze positieve woorden maakt deze stream ons niet erg vrolijk. Hoog tijd om te kijken wat er op een andere camera te beleven valt.

Op die stream zien we nog steeds Armanda die in de keuken bezig is. Toch loopt ze daar even weg om de moeilijke brief van Amado nog eens door te lezen op bed. Met twee handen pakt ze de twee A4'tjes vast en ze zucht nog eens diep. Na een tijdje stopt ze de brief terug in de envelop en kijkt ze nog eens goed in de camera. ''What's up'', vraagt Bas zodra ze weer achter de computer kruipt. Armanda schiet meteen vol en weet niks te zeggen. Ze begint over een schilderijtje waar ze mee bezig was maar daar trapt Bas niet in. Hij pakt haar stoel vast, schuift haar dichter naar hem toe en vraagt: ''Gaat het wel?''

Nou, nee dus. Amado trekt het niet. En hij komt niet naar Utopia vrijdag. ''Ik moet gewoon kiezen tussen hem en Utopia. Hij trekt het gewoon niet. Dus ik ga waarschijnlijk morgen naar huis. Lekkere timing hé'', moppert ze. Bas beaamt dat en vraagt zichzelf af waarom hij niet gewoon langs kan komen. Hij heeft geschreven dat Armanda Amado maar los moet laten zodat ze in Utopia kan blijven en kan doen wat ze wil. Op de een of andere manier trekt hij het niet, wat hij de vorige keer ook al aan had gegeven. Ook neemt hij het Armanda kwalijk dat ze haar 24 uur niet had aangevraagd toen hij het de vorige keer zo moeilijk had. Ze zucht nog maar eens en vertelt hem echt niet te kennen op deze manier. ''Hij is gewoon... Ja... Het is gewoon een euuhh... Ik droomde vannacht al. Dat ze hier naartoe kwamen en het helemaal niet goed ging. Toen was ik al bezorgd en dacht ik al van nou...''

''Als hij de liefde van je leven is dan laat hij je toch niet kiezen tussen twee extremen'', vraagt Bas zich af. Armanda geeft daarop wederom aan dat ze denkt dat de ouders van Amado een grote vinger in de pap hebben wat betreft deze kwestie. Met name haar schoonmoeder. Ook schrijft hij dat ze aan Bas zit en aan Bjorn en dat hij dat niet oké vind. ''En dat hij mij heel erg mist en kijkt naar die beelden en niet ziet wat hij wil zien. Dat ik hem ook mis. Hij schrijft het verschrikkelijk te vinden dat hij mij is kwijtgeraakt door mijn liefde voor Utopia en de dieren. Het is maar tijdelijk en het is maar een showwereldje. Ik denk gewoon dat hij heel erg.. Ja.. Dat hij gewoon... Gewoon negatief beïnvloed wordt want ik ken hem ook echt niet zo. Hij is een hele gevoelige jongen en dat ben ik ook, dus dat begrijp ik helemaal. Maar die hele brief? Zo ken ik hem niet. Als ik thuis kom is het weer helemaal goed weet je. Ik zal wel even goed boos worden, maar het is gewoon jammer. Dat ik niet tenminste dit jaar kan afmaken ofzo. Dat is gewoon een beetje kut. Ik had gewoon op die bank moeten zitten''.

Ramona komt het gesprek ''verstoren'' omdat ze op de computer moet. Armanda laat weten morgen nog met iemand te praten, maar denkt dat ze gewoon naar huis gaat. Bas adviseert om gewoon een brief terug te schrijven. ''Hij heeft gewoon liefdesverdriet. Ik denk dat zijn ouders dan heel erg mij aanwijzen. Dat ik iets verkeerd doe ofzo'', denkt Armanda. Ze heeft in ieder geval haar 24 uur aangevraagd aangezien ze morgen een gesprek heeft met de psycholoog. De geschiedenis leert dat veel bewoners goed opknappen van zo'n gesprekje. Hoop jij dat Armanda blijft of vind je dat ze inderdaad beter kan vertrekken?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.