Armanda blikt terug op twee maanden Utopia ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Armanda blikt terug op twee maanden Utopia

Afscheid nemen van de dieren

Armanda heeft zojuist haar vertrek officieel aangekondigd in de groep en is dus druk bezig met afscheid nemen. Ze is gisteren en vandaag druk bezig geweest met het maken van een taart. Gisteren zat ze namelijk twee maanden in Utopia. Nicole vraagt of het een afscheid taart is, maar nee het is een ''twee maanden en één dag taart''. Om vijf uur zit Armanda nog even rustig met een aantal mede bewoners aan tafel. Ze zitten taart te eten en praten over Armanda's vertrek. Armanda zegt er lang over nagedacht te hebben. ''Hij wilde echt.... Het was gewoon helemaal mis''. Ze had gisterochtend al haar 24 uur aangevraagd en pas daarna kreeg ze die brief. Ze is er daarna dus druk mee bezig geweest. Ze kan er wel veel over praten, maar schiet daar niks mee op. Nicole zegt het fucked up te vinden voor Armanda, maar volgens Armanda is het wel goed nu, nu ze de knoop heeft doorgehakt. Vanavond is ze al bij Amado en dat is uiteindelijk natuurlijk het enige echte dat telt.

Ook blikt ze samen met de anderen nog even terug op alle leuke dingen die ze de afgelopen twee maanden in Utopia heeft mee gemaakt. Eigenlijk vond ze alles wel leuk. De markten, het kickboksgala, het Halloween feestje, het collector's item, de fotoshoot in Veronica magazine, haar academies, de vega maand. Het biefstuk debacle was één grote thrill volgens Armanda. En Rowena's ruzie met andere bewoners over het veganisme. Armanda heeft naar eigen zeggen alles gevolgd vanaf de eerste rij. Ook de familie bezoeken vond ze leuk. Het was leuk om iedereen zijn of haar familie te zien. Ze komt tot de conclusie dat ze veel mooie dingen heeft meegemaakt.

Armanda is ook blij met de vriendschappen die ze hier heeft opgebouwd. Rowena belooft goed voor pony Sascha, het pauwtje en de andere dieren te gaan zorgen. Armanda zegt de diertjes namelijk te gaan missen. Rowena belooft er vaker heen te gaan. ''Ga je me schrijven?'', vraagt Rowena. ''Ja natuurlijk. Dat ga ik zeker doen'', reageert Armanda. Ze weet alleen niet of ze gaat kijken. Ze denkt dat ze dan gek word dat ze er zelf niet meer in zit. ''Ben je zenuwachtig om hem te zien?'', vraagt Rowena. Nee reageert Armanda. Ook weet ze nog niet echt wat ze de eerst komende maand allemaal gaat doen. Ze gaat gewoon met Amado samen zijn en kijken wat het leven haar verder te bieden heeft. Ze gaat misschien weer flyeren, wandel tours geven. Vega tours langs alle vega plekjes. Er is een website waarop je zelf tours aan kan bieden vertelt ze. Misschien wil ze ook nog iets met haar lavendel blondies gaan doen.

Rowena heeft blijkbaar geld gekregen van Armanda aangezien ze zegt de centjes te gaan bewaren voor de doktersrekening van Duck, maar van Armanda mag Rowena er ook gewoon lekkere dingetjes van kopen. ''Bas moet gewoon gaan tekenen. Dat is leuk''. Om tien voor half zes besluit Armanda ook nog even naar de stal te gaan. Ze wil natuurlijk ook nog persoonlijk afscheid nemen van Sascha en de andere diertjes. Rowena gaat met haar mee. Armanda zegt blij en opgelucht te zijn. Ze kan er wel over blijven praten, maar dat heeft geen nut. ''Laat je niet gek maken door alles wat er gezegd word'', laat Rowena weten. Maar dat doen Armanda sowieso niet. Al is het wel een kut timing aangezien Stefanie net weg gestemd is. En Armanda beseft zichzelf opeens dat ze waarschijnlijk vandaag ook nog keukendienst had.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.