Angela ziet vroeg het licht. ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Angela ziet vroeg het licht.

Goedemorgen Utopia.

Het is alweer bijna 9 uur 's ochtends en Naomi en Stefanie lopen zojuist weer richting de loods. Ze zijn namelijk al klaar met de stallen omdat de koe al een hele tijd niet meer gemolken kan worden. Nieuwkomer Angela wilde net die kant op wandelen om een kijkje te nemen, maar dat is dus net iets te laat. Wel was ze bijzonder vroeg wakker en zagen we haar net ook al lege flessen wijn in de keuken opruimen. Dit terwijl ze tot diep in de nacht een vervelend gesprek had met Bjorn.

Hoewel ze geen kijkje kan nemen bij Stefanie en Naomi besluit ze toch om een uitgebreide ochtendwandeling over het terrein te maken. Elk plekje loopt ze even langs om te bekijken. Zodra ze wat kussens op de grond ziet liggen bij de vijver lijkt het alsof ze deze opraapt. Echter laat ze het vervolgens alsnog gewoon liggen. Ook het zwembad krijgt een grondige inspectie. Zo kijkt ze bijvoorbeeld ook onder de klep van de kist waar de pomp in zit. Vervolgens staart ze wat voor zich uit over het weiland heen richting de koeien terwijl ze met haar armen op een hek leunt.

Op de andere stream zien we Cees al een tijdje. Hij werd ook al vroeg fietsend wakker en heeft onder andere de bezem over de vloer gehaald. Voor de rest ligt iedereen nog op één oor. Er was gisteren een avondklok waardoor het licht vroeg uitging, maar niemand heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vroeg te gaan slapen. Dag 702 van het Utopia experiment gaat tot nu toe lekker rustig van start. Een hele goedemorgen!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.