Angela word gemanipuleerd en voelt zich niet welkom ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Angela word gemanipuleerd en voelt zich niet welkom

Cees verdraaid en overdrijft dingen

Na het uitpakken van de surprises is er nog van alles gebeurd in Utopia. Laten we beginnen met Rowena die iets navraagt bij Armanda. Ze had namelijk van iemand gehoord dat Amado vind dat Armanda te close is met Bas en wil weten of dit echt zo is. Er komt direct een sound switch waardoor we het gesprek niet meer kunnen volgen. Zodra de dames het weer over iets anders hebben mogen we ze weer horen. Gelukkig besluiten ze het er even later nogmaals over te hebben. Armanda laat weten dat Amado niet boos was. ''Toch raar dat dat zo word verdraaid'', laat Rowena weten. Cees zou dat gezegd hebben een tijdje geleden. Rowena kon het zich al niet voorstellen eigenlijk. Armanda laat vervolgens blij weten dat ze over negen daagjes al weer langs komen. ''Dan vraag ik het ook wel aan Amado want ik ben ook wel close met Bas''. Er volgt een streamlock. ''Wat een onzin dus weer'', horen we Rowena zeggen als we weer beeld hebben. ''Ja stom hé'', vult Armanda aan. Rowena zegt het niet leuk te vinden. ''Ja, maar dat is met Cees. Dat hij bepaalde reacties overdrijft/verdraaid''.

Om tien voor half twaalf pakt Angela even haar momentje. Ze heeft een bepaalde drank meegenomen en heeft het over vijftien glaasjes verdeeld om het alle bewoners te laten proeven. Vlak na twaalven word er gezongen voor Mark die nu vijftien maanden in Utopia zit. Ook zijn de nieuwkomers nog druk bezig met het voeren van gesprekken. Omdat we niet twee gesprekken tegelijk kunnen volgen besluiten we het gesprek van Angela te volgen. Ze vraagt aan Wim of hij het spannend vind. Wim zegt van niet. Hij zegt dat hij nergens heen gaat. Dat heeft hij naar eigen zeggen uit betrouwbare bron vernomen als hij Bjorn moet geloven. Hij lacht. Als Angela het niet meer snapt laat Wim weten dat het natuurlijk ook spannend voor hem is. Hij lacht Angela uit want die snapt er inmiddels niks meer van. Wim zegt dat als Angela hem weg stuurt dat Bjorn dan niet op haar stemt om haar er in te houden. Die opmerking valt alleen verkeerd bij nieuwkomer Angela. Ze houd er niet van als mensen gaan manipuleren. Als er een soort van discussie ontstaat laat Wim opeens weten dat het hem niet uitmaakt wie ze kiest. Gina mengt zich ook in het gesprek en zegt dat Angela moet kijken naar wat het belangrijkste is voor de groep. 

Angela noemt dit manipulatief en de mannen (Wim en Bjorn) maken het nog even wat erger. Wim of Bjorn zegt namelijk dat ze het zonder hun twee ook wel redden. Dat ze hun niet nodig hebben en het liefst deze groep van vijftien personen behouden en dat er niemand weg hoeft. Angela laat weten dat ze zich nu echt heel niet welkom voelt. Vervolgens doen de mannen er alles aan om de schade te beperken en haar uit te leggen wat ze bedoelen, want ze bedoelden het naar eigen zeggen echt niet zo als dat Angela het nu opvat. Het is niet dat ze er geen mensen bij willen, maar het liefst zouden ze gewoon niemand zien vertrekken. Volgens Angela word de keus sowieso lastig. Ze vind alle drie de genomineerden leuk en heeft er dus ook nog niet over nagedacht. Ze wil het er ook echt niet vier dagen lang over gaan hebben en vind het überhaupt niet leuk dat ze hier over begonnen zijn.

Als nieuwkomers Ramona en Angela nog snel samen een laatste sigaretje gaan roken voor ze hun bed in kruipen zitten Bjorn, Rob en Stefanie binnen nog verder te praten. Bjorn zou op dit moment voor Ramona kiezen. Hij denkt dat ze met Angela nog wel wat gaan beleven als ze er in blijft. Ze wil een hoop doen waarvan veel dingen volgens Bjorn niet zullen gaan lukken. Rob daarentegen heeft meer met Angela. Die is verder qua levensfase, ''maar hoe verder je bent hoe moeilijker je het hier ook zal krijgen''. Volgens Rob gaat Angela het veel zwaarder krijgen dan Ramona, maar als we hem zo horen praten lijkt zijn voorkeur nu toch naar Angela uit te gaan, maarja er kan nog van alles gebeuren in vier dagen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.