Angela vind dat Bas zich moet gedragen. ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Angela vind dat Bas zich moet gedragen.

Angela praat met Bas over de nominaties

Angela en Bas zitten deze ochtend samen buiten op het rokersbankje. Ze hebben het over sporten. Angela geeft aan dat ze het hier makkelijker zou vinden om te sporten. Ze kan hier namelijk niet weg dus dan heeft ze geen excuus. Bas daarentegen vind het thuis makkelijker om te sporten dan hier in Utopia. ''Hier mis ik toch een beetje mijn sportmaatjes'', laat hij weten. Angela spreekt af dat ze morgen mee gaat sporten met Bas zodat ze in ieder geval één keer samen hebben gesport.

Even later begint Angela over de nominaties. Ze vraagt zich af of Bas het er moeilijk mee heeft dat hij is genomineerd. Bas vertelt dat hij er zo min mogelijk aan probeert te denken omdat het toch niet op schiet om erover te piekeren. Angela snapt dit wel. Ze vraagt door wie hij is genomineerd en of hij dat terecht vind. Hij vertelt dat hij een actie heeft uitgehaald waardoor hij nu ook een beetje genomineerd is. Angela ziet wel dat hij hier echt zichzelf is, maar vind dat hij zich wel een beetje moet gaan gedragen.

Ramona mengt zich op den duur ook in het gesprek om aan Bas te vragen wat zijn ideale kerst is. Maar als Ramona weer weg is gaan ze helaas niet door met het gesprek. Angela moet namelijk nog wat andere dingen regelen. Als het goed is praten ze er straks over verder. Buiten bij de koeien zien we Rowena en Bjorn. Allebei willen ze dat Ramona in Utopia blijft. Rowena vind Angela ook wel een leuke tante, maar gaat uiteindelijk toch voor Ramona en Bjorn kiest vooral voor Ramona omdat zijn gevoel dit tegen hem zegt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.