Angela verlaat het Utopia terrein ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Angela verlaat het Utopia terrein

''Degene die Bas er uit stuurt moet verplicht vegan worden''

Nadat de bewoners allemaal hun stem uitgebracht hebben is duidelijk geworden dat Ramona mag blijven en Angela het terrein alweer moet gaan verlaten. In eerste instantie word er niet aan Angela bekend gemaakt dat ze unaniem voor Ramona hebben gekozen, maar uiteindelijk is er toch iemand die het haar vertelt. '"Was het echt honderd procent Ramona? Dat had ik niet verwacht. Ik had wel een paar stemmen verwacht'', reageert Angela verbaasd. ''Ik ga je wel missen hoor'', laat Armanda weten. Armanda denkt dat het door de toneel workshop komt dat ze unaniem voor Ramona hebben gestemd. ''Dat was zo leuk. [...] Kan je moeilijk tegen op, maar je bent wel een superleuke vrouw''. Angela vind het wel fijn dat ze haar vrienden niet te lang hoeft te missen.

Even later vertelt Angela aan Bas dat ze 50/50 had verwacht als uitslag. Maar ze heeft ook een fijn leven thuis al vind ze het ook wel jammer, want ze had graag willen bouwen aan bepaalde idealen. ''Maar theater past hier heel mooi in''. Angela had alleen wel een paar stemmen verwacht. Ze is blij dat ze gisteren nog met de bewoners heeft doorgezakt, lekker een potje gepokerd. Voordat ze het terrein gaat verlaten pakt ze nog een kopje koffie en gaat ze nog een sigaretje roken. Onderweg naar het rokersbankje geeft Angela aan dat ze denkt dat Ramona het wel wat liever wilde dan haar. ''Ze zei net ik ga gillen als ik mag blijven''. Angela denkt dat haar zusje en broer heel blij zijn. Ze heeft voor zichzelf het maximale er uit gehaald. Weinig geslapen. Ze denkt dat het theater gebeuren ook echt aanslaat. Daar is ze van overtuigd.

Even later vertelt Ramona aan Angela dat ze het wel heftig vind. Ze hebben hier toch vier dagen samen gezeten. Angela denkt dat de bewoners de juiste keuze hebben gemaakt. Ze denkt dat ze op de lange termijn wel met mensen zou hebben gebotst. Angela is niet op haar mondje gevallen. Wel wil ze eigenlijk nooit verliezen. Die drive heeft ze wel. Er volgt een streamlock. Zodra we om vijf over vier weer beeld hebben staan de bewoners al met zijn allen bij het hek. ''Ik hoop dat je blijft schat'', laat Angela nogmaals weten aan Stefanie. ''Degene die haar er uit stuurt...'', grapt Rob. ''Het begint nu al'', lacht Ramona die er ook bij staat. Armanda kan ook mee luisteren en besluit mee te doen. ''Degene die Bas er uit stemt moet verplicht vegan worden''.

Voordat Angela het terrein verlaat word er nog snel een groepsfoto gemaakt. De eerste foto is meteen goed. ''En geen spijt krijgen van jullie keuze'', laat Angela weten. Daarna word er gekust en geknuffeld en gaat ze op weg naar de achterste poort. ''Doei doei'', roept ze nog snel. Daarna loopt ze samen met Ramona, Armanda en Rowena naar de poort. Benjamin en Nicole dragen haar kist. Meestal als iemand bij de achterste poort is word er weer uitgebreid geknuffeld, maar dit keer gaat alles in sneltreinvaart. Daar aangekomen doen ze meteen de poort open. Angela draait zich om, zwaait nog één keer en verlaat dan het terrein. Haar Utopia avontuur zit er al weer op.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.