Angela spreekt Naomi aan vanwege haar bed, maar Naomi gaat haar bed niet delen ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Angela spreekt Naomi aan vanwege haar bed, maar Naomi gaat haar bed niet delen

Angela maakt zich druk om sigaretten

Er is vandaag weer van alles gebeurd in Utopia en over het meeste hebben we natuurlijk al geschreven. Toch is er eerder vandaag ook nog iets gebeurd waar we nog niet over geschreven hebben. Eerder vandaag was er namelijk een interessante gebeurtenis. Beide nieuwkomers roken en hebben dus behoefte aan sigaretten. Maar als je Utopia in komt mag je zelf niks mee nemen wat dat betreft. Ze moesten de eerste paar dagen dus continu sigaretten bietsen bij anderen. Gisteren/vandaag zouden er weer boodschappen bestelt worden en zouden er dus ook pakjes sigaretten voor de nieuwkomers komen. Eerder deze middag was nieuwkomer Angela een beetje geïrriteerd toen bleek dat er iets mis was gegaan. Nieuwkomer Ramona schijnt het verkeerd op geschreven te hebben op de boodschappenlijst waardoor Angela nu nog steeds geen pakje sigaretten heeft. Angela laat wat geïrriteerd weten dat ze er zelf wel voor gaat zorgen dat ze een pakje krijgt. Ramona maakt zich een stuk minder druk en is van mening dat ze gewoon een pakje kunnen delen.

En nu we dan toch iets ouder nieuws in aan het halen zijn kunnen we net zo goed ook nog even een gebeurtenis van vannacht met jullie delen. Vanwege alle andere discussies en drama en Mark die verging van de pijn zijn we dit hele gesprek vannacht vergeten met jullie te delen.

Na het feest en alle drama besloot Angela Ramona even welterusten te gaan zeggen. Ramona sliep de afgelopen nacht namelijk in de loods in Cees zijn bed. Zodra Angela daar in de kamer is besluit ze Naomi meteen ook even aan te spreken over haar extra grote bed. Angela lijkt het een probleem te vinden dat Naomi als enigste een gigantisch bed heeft en twee bedden in bezit neemt terwijl ze zelf maar op één kant slaapt. Naomi maakt meteen duidelijk dat er geen verandering in gaat komen, dat ze dit bed cadeau heeft gekregen van Giorgio, dat het haar bed is en dat er ook geen anderen in mogen slapen. Alleen mensen waar ze goed mee op kan schieten mogen een keer komen logeren, zoals Gabriëlle regelmatig doet. Angela laat doorschemeren dat ze het absoluut niet ziet zitten om op de vide te slapen. Ze vraagt dan ook hoe het zit, of je automatisch in het bed terecht komt dat leeg is. Ze vraagt of het niet mogelijk is om ergens een bed bij te zetten. Of dat het geen optie is dat Naomi haar bed omruilt voor een éénpersoonsbed zodat er nog een éénpersoonsbed naast past. Uit dit gesprek zouden we trouwens kunnen opmaken dat als Angela blijft ze inderdaad Stefanie naar huis gaat sturen, want Stefanie is de enige die op de vide slaapt. Als ze een ander weg stuurt hoeft ze heel de vide niet op en waarom maakt ze zich daar nu dan al zo druk over?


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.