Angela geeft Bas mond-op-mondbeademing. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Angela geeft Bas mond-op-mondbeademing.

Bijzondere oefeningen.

''Ben je helemaal gek geworden'', roept Bas door de loods heen. Hij ligt op de grond en Angela dook bovenop hem. Bas acteerde dat hij 'dood' neerviel op de grond en Angela greep haar kans om Bas direct mond-op-mondbeademing te geven. Angela weet meteen dat Bas hier een vies verhaal van gaat maken terwijl ze naar eigen zeggen niks écht deed. En dat klopt, hij vertelt vrolijk aan Rob dat hij zijn tong erin had bij Angela! Dit gebeurde allemaal tijdens een improvisatie oefening die bij de theather workshop van Ramona hoort. Het begon allemaal een beetje saai, maar inmiddels gebeuren er de raarste dingen.

Het spel is dat twee bewoners iets acteren met elkaar en wanneer iemand klapt moeten ze 'bevriezen'. Op dat moment vervangt één van de bewoners iemand die is bevroren en verandert het hele verhaal. Zo begint Cees opeens bij Rowena over dat hij haar lang geleden in een blad heeft gezien. Rowena is vervolgens verbaasd dat hij haar herkent terwijl ze nu wel kleding aan heeft. Het hele gebeuren levert hilarische momenten op waar je een leuke uitzending van Utopia mee kunt vullen.

Iedereen die mee doet met de theaterworkshop van Ramona krijgt er zichtbaar steeds meer plezier in. Ze doen allemaal leuk mee en durven zonder schaamte gek te doen. Dat laatste is dan ook iets wat ze wel gewend zijn in Utopia. Het is erg grappig en ontspannend om naar te kijken. En dat is iets wat we dan weer niet gewend zijn van Utopia. :-) Ook Nicole weet de groep aan het lachen te krijgen wanneer ze huilend op de grond valt en schreeuwt dat ze een baan nodig heeft. Ze heeft namelijk 15 kinderen en een Koerdische man.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.