Angela en Ramona samen onder een deken. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Angela en Ramona samen onder een deken.

Rowena, Naomi en Gabriƫlle fluisteren.

Na het doen van de koeien verdwijnt Stefanie weer uit beeld. Naomi duikt terug in bed bij Rowena en Gabriƫlle die beide ook wakker zijn. Daar kletsen ze in het donker met elkaar op fluistertoon waardoor er niks van is te verstaan. Armanda zit om 09:46 ook in het donker weer achter de desktop. Ramona en Angela gaan beide buiten achter de loods zitten en twijfelen nog over wat ze moeten doen. Terug in bed omdat de lampen nog uit zijn of gewoon wakker blijven? Ze zijn in ieder geval het onderwerp van gesprek bij de drie dames in bed want we horen hun namen voorbij komen.

''Toen ging ik het een beetje aankijken en dacht ik ja fuck you, dan ga ik echt niet lopen kontenkussen bij jou'', zegt Rowena even later terwijl ze een middelvinger opsteekt. Ook nu weten we niet precies waar dit over gaat omdat het gefluister nauwelijks is te verstaan. Aangezien de regie dit allemaal maar toestaat schakelen we over naar de andere stream. Daar zien we Ramona en Angela plotseling samen onder een deken liggen op het rokersbankje.

Angela geeft aan niet nerveus te zijn voor het keuzemoment van vandaag. Ze gunt het Ramona net zoveel als zichzelf omdat ze vind dat ze beide veel toe te voegen hebben. Ook weet ze al precies welke persoon ze uit Utopia zou stemmen, maar ze laat niet los wie dat dan is. Ramona had er eerst een hard hoofd in dat ze met Angela naar Utopia ging omdat ze er vanuit ging dat Angela gekozen zou worden. Maar nu vind ze het alleen maar leuk en had ze met niemand anders deze 4 dagen willen delen. De dames hebben geen concurrentiestrijd en kunnen het gewoon goed met elkaar vinden. Dat blijkt ook wel uit hoe ze nu knusjes samen onder een deken zitten buiten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.