Nieuwkomers Angela en Ramona in Utopia! ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Nieuwkomers Angela en Ramona in Utopia!

Creatieve tijdelijke inwoners.

Inmiddels staan bijna alle bewoners buiten te wachten. De visumhouders kunnen namelijk elk moment het terrein opkomen! Een paar minuten later zijn ze dan eindelijk binnen. Het zijn Ramona en Angela! De twee dames zijn erg enthousiast en vinden het leuk om er te zijn. Met zijn allen gaan ze snel naar binnen toe, maar Nicole besluit eerst nog even een sigaretje te gaan roken voor ze allemaal om de tafel gaan om elkaar te leren kennen. Angela geeft aan dat ze niet zenuwachtig was vanmorgen. Pas toen ze onderweg was werd ze een beetje zenuwachtig. De bewoners vertellen de twee nieuwkomers alvast dat ze allebei nog een surprise zullen moeten gaan maken voor sinterklaas. Ramona heeft daar nu al zin in. Vervolgens gaan ze met zijn allen op de bank zitten om te luisteren naar de twee nieuwkomers.

Ramona stelt zich voor: ''Ik ben Ramona ik ben 25 jaar. Ik ben in juni afgestudeerd aan de theateracademie. Ik geef nu les. Ik heb echt respect voor jullie als groep. Ik wil dat er creativiteit in de groep komt en dat wil ik hier in gaan brengen. Ik zou dat super leuk vinden om te doen. Het maakt niet uit of je voller, dunner, jonger of ouder bent. We zorgen er met zijn allen voor dat we één worden. Mijn ideale samenleving is theater en een groep. Hoe tof zou het zijn dat we een metamorfose doen voor oudere mensen. Ook vind ik gezelligheid, ideale samenleving en humor erg belangrijk. Ik kom uit Almere. Ik laat thuis twee katten achter, mijn moeder en mijn beste vriendin. Mijn beste vriendin woont nu bij mijn moeder. Ik ben trouwens half Surinaams en half Nederlands. Ik ben afgestudeerd in Utrecht op de academie. Ik ben vrijgezel. Ik heb geen geld nodig voor mijn voorstellingen. Per avond komt er 60 man en die betalen 12,50 voor een kaartje. Als we dit twee keer per week doen gaan we dus goed geld verdienen. Ook vind ik het erg leuk om me op te tutten, dingen doen met make- up. Ik vind iedereen mooi en ook mezelf ondanks dat ik voller ben. Ik wil iedereen laten weten wat het theater is en doet. Hier wil ik me echt op gaan richten''.

Angela stelt zich voor: ''Ik ben 47 jaar en woon in Tilburg. Ik ben vrijgezel en heb sinds 25 jaar met niemand samen gewoond. Dit is dus echt een hele nieuwe uitdaging voor mij. Ik laat twee katten achter. Ik heb 25 jaar in de sales gewerkt en heb 4 jaar een eigen bedrijf gehad. Geld is altijd een belangrijke factor voor mij geweest. Ik heb altijd heel veel geld verdiend. Ik heb anderhalf jaar in Thailand gewoond en heb ook een theater act. Jullie voelen het dus al aankomen. Ik wil geen musicals doen maar straat acts gaan doen. ik ben een wandelende ideeën bus. Het belangrijkste doel voor mij hier is om een balans te vinden met het geld. Ook wil ik dit weekend naambordjes gaan schilderen. ik heb me al twee keer eerder opgegeven, maar heb ook al twee keer moeten afbellen. De reden hiervan wil ik liever nog niet vertellen. Ook wil ik de eettentjes tijdens de markt afschaffen. Jullie hebben hier genoeg tijd en materialen om zelf te koken en dingen te bereiden. De bezoekers zullen het ook veel leuker vinden als ze ons zelf zien koken''.

Tussendoor laat Armanda weten dat Bjorn ook goed kan acteren. Ze wilden samen een film gaan maken en nu Angela hier is kan dat misschien ook echt uitkomen. Angela staat er in ieder geval voor open en vind het super leuk. Ze wil echt dat iedereen zegt wat die denkt en ook uitvoert wat ze zeggen te willen doen. 

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.