Angela en Naomi hebben een creatief idee. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Angela en Naomi hebben een creatief idee.

Naambordjes

Nicole heeft deze ochtend een lekker ontbijt gemaakt voor haar en Ivan. Twee broodjes ei en wat sla. Ivan is ondertussen aan het bellen voor een bestelling. Hij heeft van alles voor de kippen en de koeien besteld. Onder andere hooi en ook vitamines en mineralen voor de kippen. Zodra hij klaar is is zijn eten inmiddels koud geworden. Armanda doet een rondje bij de koeien en de kippen en besluit daarna om te gaan sporten. Bas is bezig bij de vijver.

Naomi en Angela gaan samen dingen op pimpen. Angela heeft een aantal dingetjes mee genomen die ze kan ophangen aan de muur. Ook willen ze samen wat nieuwe dingen gaan maken en dingen verkopen op de markt. Angela heeft ook een kleed meegenomen waar ze iets mee kunnen. Naomi en Angela gaan zo samen eerst een naambordje schilderen. Het word een voorbeeld. Er komt een naam op te staan van één van de bewoners of één van de oude bewoners die voor de Utopianen belangrijk zijn. Ook kunnen ze er een palmboom of een zonnetje bij op maken. Het is maar net wat ze mooi vinden. Uiteindelijk kunnen ze dit dan op de markt gaan doen. Iedereen die het dan leuk lijkt mag een naambordje gaan schilderen en die worden dan verkocht. Naomi gaat eerst even snel aan de slag met de webshop en daarna gaat ze Angela helpen. Angela vind het super leuk dat Naomi haar wil helpen. Angela besluit in de tussentijd maar om de keuken op te gaan ruimen en daarna gaan ze samen aan de slag.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.