''Als je vannacht bij me slaapt ga ik een sateetje voor je halen'' ~ Utopia Gekte

12/12/2015

''Als je vannacht bij me slaapt ga ik een sateetje voor je halen''

Ivan krijgt complimenten

Bij de Luifel word er regelmatig naar snacks gevraagd, maar Benjamin moet de klanten elke keer ''teleurstellen''. Er zijn geen snacks vandaag want ze zijn oliebollen aan het bakken. ''Ligt het aan mij of is het rustig?'', vraagt Rob zich af. Mark bevestigt dat het inderdaad rustig is. Gelukkig is Wim er die ook een frietje komt bestellen. Bjorn lijkt ondertussen problemen te hebben met het wisselgeld. Mensen willen muntjes kopen, maar Bjorn heeft geen kleingeld om de mensen geld terug te geven. Bjorn probeert dus meer muntjes te verkopen zodat hij niks terug hoeft te geven. Als ze munten overhouden kunnen ze die na afloop weer inleveren, maar Bjorn beseft even niet dat hij dan alsnog geld terug zal moeten geven. Gelukkig komt hij daar al snel achter want de meeste bezoekers gaan al weer weg. Het is nou niet echt lekker weer om uren lang buiten rond te lopen in de kou. Bjorn zit ondertussen nog steeds te wachten op wisselgeld. Iemand zou dat voor hem gaan regelen, maar het is er nog niet. Bjorn moet dus passen, meten, rekenen en creatief zijn om het op te lossen, maar tot nu toe lijkt hem dat goed te lukken. Naast het werken moet er wel ook weer gemopperd worden. Over Cees natuurlijk. ''Typische Cees. [...] schiet hem een keer af'', aldus Bjorn tegen Rowena. Wat Cees dit keer niet goed heeft gedaan hebben we even gemist.

Gina die nog steeds in de oliebollen kraam staat wil een sateetje. Ze wil dat Mark dat voor haar gaat halen, maar Mark lijkt daar niet zoveel zin in te hebben. ''Nee, je moet op je lichaam letten'', reageert hij. Mark wil dat Gina vannacht weer bij hem in bed komt slapen, maar dat wil Gina niet. Mark besluit het dus anders aan te pakken. ''Als je vannacht bij me slaapt ga ik een sateetje voor je halen''. Blijkbaar werkt het want Gina zegt meteen ''oké''. Mark gaat dus een sateetje voor Gina halen en dan slaapt Gina vannacht bij Mark. ''Ik ben zo gek op jou. Vandaag is het zo'n stuk meer dan gister'', laat Mark weten. Zodra Mark weg is om het sateetje te halen besluit Gina nog maar even wat reclame te maken. Als een echte marktvrouw schreeuwt ze rond wat er allemaal te koop is. Echt nut lijkt het niet te hebben want de klanten blijven weg. Gina loopt de Luifel in, staat te springen, te dansen, hyper te doen en te zingen. ''Ik ken een liedje en die is irritant, ik ken een liedje en die is irritant''. Gelukkig komen er toch weer klanten en kan Gina dus weer aan de slag met oliebollen verkopen. Mark komt niet veel later terug met het sateetje. We nemen maar even een kijkje op de andere stream waar Ivan met markt standhouders/bezoekers aan het praten is. Ivan had een sneeuwmachine bestelt, maar de sneeuw is onderweg gesmolten. Ze hadden er dus niks meer aan. Even later komt er een groepje mensen naar Ivan toe. Eén van de dames zegt Ivan wel leuk te vinden. ''Volgens mij ben jij ook een lieve en leuke dame'', reageert hij. Nicole die er bij staat reageert er niet op en besluit niet veel later maar weer terug te gaan naar haar kraampje.

Cees is op dit moment ook weer druk bezig met het geven van de zoveelste rondleiding. Hij heeft vele klanten en misschien komt dat wel omdat de rondleiding ook door de loods heen gaat. Zo kunnen de bezoekers even opwarmen. Een dame vraagt of ze naar de toilet kan. Cees zegt dat het eigenlijk buiten is, maar dat ze nu wel even in de loods mag. Hij zal net doen alsof hij niks gezien heeft. Buiten krijgt Ivan inmiddels het zoveelste compliment. Een bezoeker vind dat Ivan een goeie uitstraling heeft.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.