''Als ik jou niet had, had ik Stiff gepakt'' ~ Utopia Gekte

12/05/2015

''Als ik jou niet had, had ik Stiff gepakt''

Mag Ramona morgen blijven?

Eind van de middag is er weer het een en ander gebeurd. Zo raken Bas en Armanda bijvoorbeeld niet uitgepraat over Nicole. Eerder vandaag hadden ze het er al uitgebreid over en vlak voor het avond eten zijn ze er ook weer over in gesprek. Ze zijn van mening dat ze Nicole in de gaten moeten houden aangezien Nicole zelf alles in de gaten houd. Vlak na dat gesprek kunnen ze aan tafel. Nieuwkomer Angela heeft vandaag voor de groep gekookt en er is zowel pittig als niet pittig en veganistisch als niet veganistisch eten gemaakt. Ze is alleen vergeten dat Ivan halal eet. Het vlees wat er doorheen zit bij de niet vegans is dus niet halal en Ivan moet dus noodgedwongen met de veganisten mee eten. Gelukkig lijkt hij dat geen probleem te vinden. Na het avond eten gaat iedere bewoner weer zijn eigen weg. Mark, Gina, Wim en Stefanie belanden op de banken voor de open haard. ''Als ik jou niet had, had ik Stiff gepakt'', laat Mark weten. Een opmerkelijke uitspraak, maar de dames lijken hem niet zo serieus te nemen. Gina vraagt hem bijvoorbeeld waarom hij dat dan niet gedaan heeft voordat zij er in kwam. ''Ik had haar gewoon gepakt'', laat hij nogmaals weten. Stefanie besluit zich er dan ook maar mee te bemoeien. ''Je denkt dat ik makkelijk ben?'', vraagt ze. Mark legt dan uit dat hij er wel een paar weken over zou hebben gedaan.

Langzamerhand beginnen Mark en Gina steeds luidruchtiger te worden. ''Mark, hoeveel hou je van mij?'', roept Gina. Om dat vervolgens zo'n tien keer te herhalen als het niet meer is. Mark reageert ook elke keer dat ze de zin herhaalt met dingen als ''heel veel. [...] super veel'', en dergelijke. Uiteindelijk lijkt Mark het beu te worden en kaatst hij de vraag terug. ''Hoeveel hou jij van mij?''. Niet veel later gebeurd er weer iets anders vreemds. Gina bijt Mark in zijn arm en Mark lijkt dat gek genoeg nog leuk te vinden ook. Hij moedigt haar namelijk aan om het nog een paar keer te doen. ''En dan heb je straks weer last van je arm'', merkt Stefanie op. Als Gina klaar is met bijten wil ze opeens weten wat Mark tegen Rob gezegd heeft, maar daar krijgt ze geen antwoord op. ''Mark, waarom heb je tegen Rob gezegd dat Stiff verliefd op hem is'', vraagt ze dan nog maar eens. Mark ontkent dat gezegd te hebben. Althans niet in deze context. Hij heeft het anders gezegd. Even later horen we Gina opeens zeggen dat ze naakt wil modder worstelen met Wim. ''Oké'', reageert Wim. Mark vraagt zich vooral af waarom ze dat wel met Wim wil en niet met hem. ''Omdat hij Wim is en jij Mark'', reageert ze. Tja zo simpel kan het zijn. Mark besluit uiteindelijk maar een serieus onderwerp aan te snijden. Hij wil weten op wie ze gaan stemmen. ''Op jou'', reageren Gina en Wim. ''Ja, volgende maand'', laat Mark weten. Een serieus gesprek voeren is erg moeilijk aangezien Gina al meteen weer bovenop Mark klimt en met hem stoeit. Gelukkig lijkt Mark het niet zo erg te vinden. Zijn lach klinkt luid door de loods heen. Niet veel later krijgt Mark toch nog een echt antwoord op zijn vraag. Zowel Stefanie, Wim en Mark lijken voor Ramona te gaan morgen. Wat Gina gaat doen zullen we af moeten wachten, die is op dit moment drukker bezig met minder serieuze dingen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.