Acteurs in Utopia krijgen toneelles. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Acteurs in Utopia krijgen toneelles.

Rowena over haar zang.

''Aike? Aike? Wie is Aike nou ook alweer? Aike? die ken ik helemaal niet,'' laat Ramona weten. Het is al een tijdje zo saai in de loods dat Gabriëlle het liefst een dutje zou willen doen. Samen met Bjorn en Ramona zitten ze al een tijd aan de Utopia glazen te werken. Gelukkig komt Benjamin met het fantastische nieuws dat het eten over maximaal 10 minuten klaar is. Dan kan Gabriëlle haar buikje vol eten en heeft ze hopelijk weer genoeg energie om de rest van de dag door te komen.

Alle drie de bewoners hebben onwijs veel zin in vanavond. Om 8 uur krijgen ze namelijk voor het eerst toneelles. Iets wat ze allemaal wel kunnen gebruiken want het zijn nou niet bepaald de beste acteurs op de Nederlandse televisie. :-) Ramona adviseert haar medebewoners om vooral kleding aan te trekken wat lekker comfortabel zit. En ze is het helemaal eens met het idee van Bjorn: Voor de toneelles nog even lekker een dutje doen! 

Terwijl zij zich verheugen op het eten, een dutje en de toneelles komt Rowena even langs waaien. Zij vertelt vanaf 10 december zangles te krijgen en vanaf dat moment ook vol te gaan voor het zingen. Ramona laat weten het tof te vinden voor Rowena wat ze allemaal doet met het rappen. Ze had het op de livestreams gehoord destijds en was onder de indruk. Beide dames praten gezellig door over het zingen en lijken elkaar op dit onderwerp helemaal te hebben gevonden. Ramona weet dat zingen/rappen iets is waarvoor Rowena naar Utopia is gekomen. ''Wat betreft het zingen, ik moet gewoon over een drempel heen. Ik weet wel dat ik er talent voor heb, maar ik moet het ontwikkelen. Ik moet niet gaan uithalen ofzo'', legt ze uit. Het rappen blijft de hoogste prioriteit voor Rowena, maar ze zingt ook graag haar eigen refreintjes in.

Zodra iemand roept dat het eten klaar is vliegen Gabriëlle en Bjorn richting de woonkamer. De anderen volgen niet veel later. De hele groep schuift gezellig aan tafel voor de gezamenlijke maaltijd. Eet smakelijk!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.