Zestiende inwoner Brooklyn moet weer weg ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Zestiende inwoner Brooklyn moet weer weg

Het voelt net alsof ze haar te vondeling legt

De afgelopen week hebben we mogen genieten van een zestiende inwoner. Ook meteen de jongste bewoner die ooit in Utopia heeft gewoond. We hebben het dan natuurlijk over de ''baby'' pop van Mark en Gina. Deze middag iets voor vier hebben de twee ouders een laatste wandeling door het bos gemaakt met Brooklyn. Als ze uitgewandeld zijn gaan ze in de lounge zitten waar de twee ouders nog even met Brooklyn knuffelen en nog even met elkaar kletsen. Mark geeft aan nu nog meer zin te hebben in het hebben van een kind, ook al is het best wel intensief. Gina daarentegen ziet het duidelijk nog niet echt zitten. Ze wil eerst nog tijd met Mark samen. Stel ze zitten nog minstens een half jaar in Utopia dan wil Gina daarna eerst nog ''intieme tijd'' met Mark alleen. En als ze een kindje hebben kan dat niet meer. ''Kijk hoe gebroken je bent''.

Mark beseft zich opeens heel iets anders. ''Over anderhalve week zit ik hier 15 maanden''. Mark weet ook al precies hoe hij het gaat doen als hij Utopia uit gaat. Hij wil dan eerst een maandje chillen, acclimatiseren en nog niet werken. Daarna gaat hij kijken of hij terug de finance in gaat of dat hij iets met patatten gaat doen. Zodra Mark vertelt dat zijn zus nu in zijn huisje zit volgt er een streamlock. ''Wel leuk hé die vijf nachten bij elkaar'', vraagt Mark zodra we weer beeld hebben. Gina stemt half in, maar laat ook meteen duidelijk weten dat ze nu niet meer bij elkaar gaan slapen. ''Dit was voor de baby''. Even verdwijnen de twee uit beeld, maar niet voor lang. Om vier uur precies komen ze namelijk met Brooklyn weer de loods in gelopen. Gina geeft meteen aan dat het zestiende Utopiaantje er vandoor gaat. Bjorn(?) gilt van vreugde en Bas trekt een gezicht net alsof hij huilt. Sommige bewoners stormen meteen op Gina en de baby af om afscheid te nemen. Sommigen willen haar nog even vasthouden. Maar dan word alles iets te wild en begint de baby pop te huilen. Blijkbaar leefde Brooklyn nog concludeert Gina. Die zich meteen afvraagt of ze haar dan wel al weg moeten brengen.

Gina begint een soort van dramatisch te doen door dingen te roepen als dat Ivan een kinderhater is. Hij zou aan het been van het popje hebben ''getrokken'' waardoor ze begon te huilen. Niet veel later lopen Mark en Gina met Brooklyn naar de poort waar ze de pop in een doos leggen. Voor Gina voelt het net alsof ze het kind nu in een doos te vondeling leggen. Maar het is niet anders. Als ze terug naar de loods lopen merken ze op dat ze de armbandjes nog om hebben waarmee ze met het popje konden connecten. De armbanden worden snel uitgetrokken. Gina trekt een sprintje en legt de armbanden bij de pop in de doos. Daarna is het avontuur weer voorbij. Geen huilende baby meer in Utopia.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.